in

Nevrijeme pokvarilo veselje u Srbiji, domaćini visili sa konstrukcije šatora da ne odleti (VIDEO)

Šator je postavljen, stolovi i klupe takođe, beli stolnjaci zategnuti, tanjiri, čaše i escajg sve se sijaju, još samo da se pomolimo da ne pljusne – ukratko bi mogla da se opiše atmosfera pred veselje sa snimka koji obilazi društvene mreže.

Nažalost, upravo se to i desilo. Svadbu mladenaca iz Srbije poremetilo je jako nevreme i kako je neko od prisutnih zabeležio kamerom, toliko je lilo i duvalo da su domaćini morali da pridržavaju šator da ne odleti ili poklekne pod jakim pljuskom.

Na snimku se vidi desetak muškaraca koji stoje na stolovima i klupama već postavljenim za goste držeći metalne šipke, dok kiša probija kroz rupe na spojevima šatora i u mlazevima ulazi unutra, a nekoliko njih čak visi sa konstrukcije ne bi li obezbedili da šator ostane na zemlji pod naletima jakog vetra.

Autopijac.com
@oglasnatabla #svadba #satra #kisa #nevreme ♬ Svadba – Dragan Kojic Keba

Ostatak pristunih samo je nemo i u neverici posmatrao prizor koji im je pauzirao slavlje.

“Ajoj”, “Strašno!”, “Ta će da se pamti”, “Bome će je pamtiti”, “Žao mi ljudi. Šteta, valjda se smirilo kasnije”, “Napolju grmi, seva, a ti treba da se držiš za metalnu šipku još stojiš u vodi”, “Dragi gosti, peraja su vam ispod klupe!”, “Svadba koja će se večno pamtiti”, komentarisali su korisnici TikToka na na video objavljen na profilu užičkog portala “Oglasna tabla”.

Izvor:Blic

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Prekinuta isporuka ruskog gasa ka Evropi preko gasovoda Severni tok

”Niti koga krivimo, niti kome držimo stranu, teško nam je, mnogo nam je žao zbog kumine smrti”