in

Neda Ukraden otkrila tajnu svog izgleda

Neda Ukraden o slavi i odličnoj formi.

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Neda Ukraden je jedna od najsupešnijih pevačica na ovim prostorima i ima zavidnu karijeru dugu 50 godina, a osim toga je i među najnegovanijm i omiljenim damama na domaćoj sceni.

Pevačica će u avgustu napuniti 72 godine, a izgledom ne prestaje da oduševljava ni publiku ni javnost, a nosi i titulu najseksi bake na Balkanu.

“Mnogo je bilo okolnosti i događaja tokom ovih 50 godina, koje su bile protiv muzike, umetnosti pa činjenicu da i dalje s jednakim žarom i snimam i pevam, smatram svojim najvećim uspehom. A koncert kojem se jako radujem je svakako nastup u Zagrebu na kojem ću, verujem, s punom podrškom publike otpevati sve svoje najlepše pesme i pokazati da moj uspeh, kao ni celokupni opus, nije bio slučajan”, osvrnula se Neda na svoju karijeru u razgovoru za hrvatske medije.

Komentarisala je i to kako se nosi sa slavom sve ove godine.

“Slava, tj. popularnost je nešto što svaka osoba koja se bavi šoubizom priželjkuje i kojoj to prija. Nisam razumela kolege kojima to smeta i beže od javnosti i publike. Naravno, privatan život zna nekada da trpi zbog toga, ali ako se jasno postavi granica i porodica stavi kao prioritet, nema problema”, iskrena je  pevačica, koja je otkrila i tajnu svoje dobre linije i odlične forme.

“Održavati dobru formu i nešto sto vam je nasleđem kao poklon ostalo, može se samo disciplinom – ishranom i vežbanjem. Posebno kada ste u zrelim godinama. Naravno, nije uvek lako, jer ne živimo životom koji je uredan i u kojem se sve može isplanirati. Ali dovoljna je i svest o tome, kao i emotivna sreća i ispunjenost”, smatra Neda, koja je na svim poljima ispunjena, a titula seksi bake joj uvek izmami osmeh na lice.

“Taj naziv najseksi bake me uvek nasmeje i nimalo me ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A reč baka je najlepša reč na svetu”, istakla je Neda Ukraden.

(MONDO/Dnevnik.hr)

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Šta je potrebno za ulazak u Hrvatsku

Vremenska prognoza za 19 april