in

Neću ga ništa pitati, samo ćemo ići kući

Trideseti je dan potrage za nestalim Matejem Perišem u Beogradu. Potraga se nije puno pomakla od posljednjih nekoliko dana, no u Beograd ponovno dolazi hrvatska policija. Periš je za srbijanski Telegraf rekao kako mu dvije stvari nisu jasne – gdje je Matej želio otići i zašto se vratio do Save ako mu je ona bila […]
The post Neću ga ništa pitati, samo ćemo ići kući appeared first on Sandzaklive najnovije vijesti iz Sandžaka.

Trideseti je dan potrage za nestalim Matejem Perišem u Beogradu. Potraga se nije puno pomakla od posljednjih nekoliko dana, no u Beograd ponovno dolazi hrvatska policija.

Periš je za srbijanski Telegraf rekao kako mu dvije stvari nisu jasne – gdje je Matej želio otići i zašto se vratio do Save ako mu je ona bila ispred.

“On zna svog tatu, njemu ne trebam ništa poručiti. Matej zna svog tatu i zna da ga neću ništa pitati već da ćemo ići kući”, rekao je za navedeni portal Nenad Periš jedva susprežući suze.

Nenad Periš dodao je da je na temelju snimaka primijetio da je Matej tri puta zaustavljao taksi.

“S dvojicom nije komunicirao, već samo s trećim taksistom koji mu odbija vožnju. To mi govori da je on definitivno negdje htio otići, taksi mu je očito trebao”, govori Periš.

Dodaje da lokacija mobitela ukazuje da je Matej završio u rijeci, no to ga ujedno i zbunjuje.

“Meni snimka njega ispred rijeke ništa ne znači. Nije mi onda jasno zašto je želio negdje otići taksijem, ako mu je rijeka bila ispred lokala”, pita se njegov otac.

Hrvatska policija ponovo dolazi u Beograd. Periš kaže kako će pretraživati i Veliki ratni otok, premda su to već radili dronovima.

“U kontaktu sam s njegovim prijateljem. Jučer sam se čuo s jednim, i oni su tužni kao ja, no ne znaju što se dogodilo tu večer u Gotiku”, ispričao je Periš za Telegraf, prenosi portal 24sata.hr.

The post Neću ga ništa pitati, samo ćemo ići kući appeared first on Sandzaklive najnovije vijesti iz Sandžaka.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Jusuf Nurkić donirao 100 tona brašna narodu BiH!

Zuković: Atletičari opravdali očekivanja na najboljem dvoranskom takmičenju u istoriji