in

Nada Topčagić besplatno pjevala Zlatanu Ibrahimoviću: To je bio poklon za sve što je uradio

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović prije nekoliko dana u jednom od milanskih hotela proslavio je svoj 40. rođendan, a gošća iznenađenja, popularna pjevačica narodne muzike Nada Topčagić, otkrila je da za nastup nije uzela ništa i da je besplatno pjevala za čuvenog Ibru.
U razgovoru za Grand Magazin izjavila je da je poziv na nastup dobila tri dana prije rođendana, te da se u početku predomišljala i da nije željela da ide, ali na nagovor kume je ipak pristala.

Autopijac.com

Mediji su špekulisali da je za nastup inkasirala 30.000 eura, ali Topčagić je to odlučno demantovala.
“Mediji su prenijeli da sam uzela 30.000 eura od Zlatana. Slušajte ljudi, možda bih ja to pomislila za druge kolege, ali ja nisam uzela ni centa. Uvijek govorim istinu. Vjerujte mi da nisam uzela novac ni za putne troškove. Bijesna sam zbog takvih priča. Mi smo otišli i vratili se. Javno govorim o svemu, to je bio poklon Ibri za sve što je uradio za mene. Ovo će ući u anale i historiju. To niko od mojih kolega niko nije doživio”, kazala je popularna pjevačica.
Topčagić je bila zadužena za zabavljanje gostiju, a između ostalih izvela je i svoju pjesmu “Jutro je”, koja kroz cijelu karijeru prati Ibrahimovića.
Naime, Zlatan je gotovo u svakom klubu u kojem je igrao ovu pjesmu puštao u svlačionici, čemu svjedoče i brojni video snimci.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

IZJAVA DANA : Cerić pozvao evropske lidere da se ugledaju na Putina i Kadirova

Zemljotres magnitude 6,1 pogodio oblast Tokija, povredjeno 17 osoba