in

Muškarac u Čačku sekirom napao porodicu

Čačani su bili svedoci nemilog događaja kada je u subotu, na parkingu ispred Lučne zgrade u strogom centru grada, stariji muškarac sekirom napao četvoročlanu porodicu, i to samo zbog parking mesta.

Izvor: Mondo

Prema nepotvrđenim saznanjima, na parkingu je došlo do nesporazuma, kada je četvoročlana porodica zauzela parking mesto svojim autom “sitroen” pre starijeg muškarca, koji je vozio “golf 2”. Iznerviran Čačanin započeo je svađu, a potom je otišao do gepeka i izvukao sekiru. Nasrnuo je na mlađi bračni par, koji je u naručju nosio dvoje male dece.

“Bilo je jezivo, žena je vrištala i molila ga da ostavi sekiru. Deca su bila preplašena, plakala su. Ništa nije vredelo, on je vitlao sekirom i ne znam kako ih nije dokačio. Potom je seo u auto i njime krenuo na njih. Tom prilikom je zakačio njihov auto i žardinjeru. Onda je pobegao ka Karađorđevoj ulici”, kazao je jedan od očevidaca.

Uznemireni Čačani, svedoci nesvakidašnjeg događaja, pozvali su policiju, a reagovao je i policajac pozornik, koji je trčeći pojurio za starijim muškarcem, odnosno automobilom marke Golf koji je vozio. Za sada nije poznato da li ga je policija uhapsila.

(MONDO/Novosti)

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Demonstracije u Francuskoj | Info

Spremaju mi otmicu