in

Muškarac koji želi izgledati kao “crni vanzemaljac” uklonio nos i gornju usnu

Anthony Loffredo želi izgledati kao “crni vanzemaljac” pa je iz tog razloga uklonio nos i gornju usnu. Svojim izgledom šokirao je mnoge, ali je odlučan u tome da nastavi modifikovati tijelo.

Pored toga, izrezao je jezik i tetovažama prekrio cijelo tijelo, uključujući kapke. Svoje “putovanje” nazvao je The Black Alien Project. Hirurške zahvate obavio je u Španiji jer su ilegalni u Francuskoj, gdje je rođen.

Priznao je kako ima poteškoća s govorom zbog uklanjanja gornje usne. Ipak, ne želi odustati od svojih namjera. Rekao je kako sanja o tome da oguli kožu i zamijeni je metalom.

Naveo je da će uskoro modifikovati ruke, noge i potiljak. Zahvalio se hirurgu koji mu je uklonio nos, napisavši: “Zahvaljujući tebi mogu hodati uzdignute glave. Ponosan sam na ono što smo zajedno osmislili i uradili.”U razgovoru za magazin Midi Libre objasnio je kako je od djetinjstva volio transformacije tijela.

Radio je kao zaštitar kada je shvatio da želi promijeniti svoj život. Dao je otkaz u 24. godini i preselio se u Australiju.
“Zamišljam kako imam ulogu negativca i noću plašim ljude, naročito u mračnim prolazima. Istražujem odnos između onoga što glumim i pravog sebe”, dodao je. (Klix)

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Objavio sandzaklive

Otišao na rad u Njemačku, pa iznenada preminuo

TURČIN NAPAO SRBINA U BEČU Utrčao u policijsku stanicu, a onda je za njim ušao i “napadač”!