in

MUP: Priznanje za radnicu PU Novi Pazar (VIDEO)

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin dodelio je danas specijalno priznanje, statuu “Grifona”, službenici Policijske uprave u Novom Pazaru Fatimi Dangalak za izuzetnu posvjećenost u radu.

Dangalak je istakla da priznanje vidi kao najljepšu nagradu za rad u Policijskoj upravi Novog Pazara koji je trajao punih 47 godina.

“Trudila sam se da savjesno, marljivo i odgovorno radim u Upravnim poslovima, pri čemu sam uvijek znala da sve što radim, obavljam pre svega za dobrobit svih građana Srbije i Novog Pazara i njihovog boljeg i lakšeg funkcionisanja”, rekla je ona.

Nagradu “Grifon” za izuetnu hrabrost dobio je Nenad Obradović, pripadnik interventne jedinice u Beogradu, dok je pripadnica saobraćajne policije u Kraljevu to priznanje dobila kao “omiljena koleginica”.

Vulin je na svječanosti u Beogradu kazao da niko od nagrađenih službenika nije tražio, niti očekivao priznanja, jer je za njih najveća nagrada da brinu o svojoj državi i narodu.

Autor: Nikola Kočović

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Koje službene automobile koriste čelni ljudi Novog Pazara, Subotice, Novog Sada, Zrenjanina, Kragujevca, Užica, Niša, i Majdanpeka

Zukorlić: Nećemo se baviti politkom blaćenja, već politikom projekata