in

MISICE CRNE GORE, SRBIJE I KOSOVA POKAZALE DVOGLAVOG ORLA

Misica Srbije nakon što je fotografija objaljena zatražila je i da napusti takmičenje.

Društvenim mrežama kruže fotografije misica Crne Gore, Srbije i Kosova na kojoj pokazuju albanskog dvoglavog orla, koji je kao simbol takozvane velike Albanije svojevrsna provokacija za Srbiju.

Incidenti sa provokacijama ovim simbolom dešavali su se i ranije, a ovim potezom Srbe su provocirali i fudbaleri Šaćiri i Džaka, ali i pjevačice Rita Ora i Dua Lipa.

Na Instagram stranici objavljene su dvije fotografije na kojima se vidi kako srpska misica rukama pravi dvoglavog orla – i to u društvu djevojaka od kojih je jedna iz Albanije, a druga Albanka s Kosmeta. Treća je Crnogorka Una Mugoša.

Oglasila se i misica Srbije Valentina Petrović koja je kazala da se kaje zbog nepromišljenog poteza.

Želim javno da se oglasim povodom slike koja kruži društvenim mrežama! U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvama da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored djevojaka i djevojke su me u euforičnoj brzini namjestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu namjeru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost.

-Želim da se izvinim svim priipadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanju u zamku tuđe loše namjere. Ja volim i bodrim svoju državu i njene vrijednosti. Naša država je jedini simbol koji nosim u srcu. Jednostavno nisam razmišljala kada je došlo do ovog čina.

Jako, jako mi je žao, zato pored dubokog izvinjenja donijela sam odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje i tim činom olakšala sebi trenutni pritisak koji nosim – naglasila je ona

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Pobjeda Memića na startu Svjetskog prvenstva

Milano: Zbog Zlatana ulični muzičari sviraju Jutro je (VIDEO)