in

Milanović zakopčavao šlic dok je odlikovao Puljića (VIDEO)

Osim po svojim, najblaže rečeno, kontroverznim izjavama, predsjednik Hrvatske često izazove pažnju javnosti neprimjerenim ponašanjem pred kamerama. Naime, tokom današnjeg odlikovanja kardinala Vinka Puljića u Zagrebu, Milanović je prvo brisao nos rukom, a zatim i zakopčavao šlic dok je pored njega stajao poglavar Katoličke crkve u Bosni i Hercegovini. Video je postao viralan i već […]
The post Milanović zakopčavao šlic dok je odlikovao Puljića (VIDEO) appeared first on Sandzaklive najnovije vijesti iz Sandžaka.

Osim po svojim, najblaže rečeno, kontroverznim izjavama, predsjednik Hrvatske često izazove pažnju javnosti neprimjerenim ponašanjem pred kamerama.

Naime, tokom današnjeg odlikovanja kardinala Vinka Puljića u Zagrebu, Milanović je prvo brisao nos rukom, a zatim i zakopčavao šlic dok je pored njega stajao poglavar Katoličke crkve u Bosni i Hercegovini.

Video je postao viralan i već se širi društvenim mrežama.

Sudeći prema reakciji, i kardinal Puljić je primijetio poteze prvog čovjeka Hrvatske.

Milanović ponovo je izazvao oštre kritike na društvenim mrežama u Bosni i Hercegovini kada je rekao da je uređenje te zemlje kao građanske države „daleki san i lijepa stvar“, ali da „prvo treba sapun, a onda parfem“.

Dan je obilježio i izjavama o situaciji u Bosni i Hercegovini rekavši da je Milorad Dodik partner Hrvatske u našoj državi.

Postavlja se pitanje, poznaje li bonton predsjednik Hrvatske?!

The post Milanović zakopčavao šlic dok je odlikovao Puljića (VIDEO) appeared first on Sandzaklive najnovije vijesti iz Sandžaka.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Mostarske muftije oštro osudile odluku federalnih vlasti povodom odobravanja nelegalne gradnje na lokalitetu Lakišića vakufa

Skandal na SP-u u Beogradu, kosovskoj takmičarki prekrili zastavu gdje god se nalazila