in

Meho Mahmutović član Nadzornog odbora Nacionalnog park „Đerdap“: Doktor opšte prakse

Malo ko u Novom Pazaru, a i u Srbiji, zna da se Meho Mahmutović, aktuelni vd direktora novopazarske Opšte bolnice, razume i u turističku delatnost. Nepoznato je, koje su stručne kvalifikacije, ovog novopazarskog lekara-političara, preporučile da „sedi“ u Nadzornom odboru Nacionalnog parka „Đerdap“, a pre toga i u Upravnom odboru ovog javnog preduzeća.

Odgovor nije mogao da se dobije ni od njega, jer nije odgovarao na više telefonskih poziva.

Autopijac.com

Na zvaničnom sajtu JP Nacionalni park „Đerdap“ (www.npdjerdap.rs) piše da je Mahmutović član petočlanog Nadzornog odbora: predsednik dr Milija Bulatović, doktor biotehničkih nauka i članovi dr Meho Mahmutović, doktor medicinskih nauka, Jasmina Radulović, diplomirani menadžer, Dejan Stijović, dipl. inženjer geologije i Dragana Milojković, dipl.biolog.

Prema podacima Agencije za borbu protiv korupcije, po poslednjoj objavljenoj prijavi iz decembra 2019., Mahmutović je bio član Upravnog odbora JP Nacionalni park „Đerdap“. Navode mu se i sledeće funkcije: direktor Opšte bolnice u Novom Pazaru, odbornik u novopazarskoj Skupštini grada, predsednik Komisije za polaganje državnog stručnog ispita u Ministarstvu zdravlja i predsednik Nadzornog odobra Klinike za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“.

Mahmutović je, te godine, kao direktor zarađivao mesečno 125,128,28 dinara, kao odbornik 21.000 hiljadu, na ime članstva u UO JP Nacionalni park „Đerdap“ svakog meseca je zarađivao 43.129 dinara, kao predsednik Komisije za polaganje državnog stručnog ispita od Ministarstva zdravlja je dobijao, svakog drugog meseca po 28. 800 i po 7.000 dinara dobijao je za svaku održanu sednicu UO Klinike za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“.

Ceo tekst pročitajte na sajtu dnevnog lista Danas.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

RIGOROZNA PRAVILA / Na Svjetskom prvenstvu zabranjen seks nevjenčanima, kazne do sedam godina zatvora

Lančani sudar kod Nove Varoši, kamion se zakucao u stijenu