in

Mediji: Zna se ko je ubio porodicu Đokić

Identitet ubica vlasnika menjačnice iz Aleksinca Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25) poznat je, pišu mediji.

Oni navode i da je samo pitanje dana kada će oni biti uhapšeni.

Reč je o ljudima iz Aleksinca, ali i iz okolnih mesta koji su Gorana, Gordanu i Lidiju poznavali, piše Objektiv, a prenosi Blic. 

“Reč je o ljudima koji su ih poznavali. Utvrđeno je da su sigurno bila dvojica ubica. Osumnjičenih ima, kao i materijalnih tragova. Sve će se znati u narednih par dana i mogu samo da vam otkrijem da će biti tu svega. Motiv ubistva jesu pare, otprilike 100.000 evra, ali se i dalje ispituje da li je ovaj svirepi zločin počinjen i zbog neke osvete ili čak i ljubomore”, kaže izvor Objektiva. 

Obdukcija je pokazala da je porodica Đokić ubijena iz vatrenog oružja, kao i da je Goran imao jednu ranu na glavi, dok su Gordana i Lidija imale rane i na grudima i na glavi. 

Utvrđeno je i da je telo Lidije Đokić bilo spaljeno do stanja neprepoznatljivosti. 

Autopijac.com

Zasad se sumnja da su samo ubistvo izvršile dve osobe i da su korišćenja dva pištolja, te da su rane nastale od projektila kalibra 9 milimetara i 7,65 milimetara. 

Sumnja se da je u Đokiće pucano iz neposredne blizine, a i dalje nije isključena mogućnost da je jedan od pištolja korišćen prilikom ubistva onaj koji je Goran imao, a čija je prazna kutija pronađena prilikom pretresa porodičnog stana. 

Pre spaljivanja tela su bila dobro natopljena benzinom, a preko tela su postavljene daske. Dobra okolnost je što izvršioci nisu uspeli da ostvare nameru i da vatra proguta sve, pa je moguće da su forenzičari pronašli i tragove DNK ubica na daskama kojima su tela pokrivena. Iako su članovi porodica Đokić i Aritonović juče očekivali da će preuzeti posmrtne ostatke svojih najmilijih i da će moći da finiširaju pripreme za sahranu, do toga nije došlo. 

Kako se saznaje, juče su naložene dodatne analize tela koja se nalaze u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu, pa nije došlo do preuzimanja tela.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

GOOGLE RASPOREDI PREMIJERA PIXEL 6 ZA 19. OKTOBAR: Stižu novi telefoni i sve o čipu Google Tensor

DONETA ODLUKA! Kovid propusnice su po zakonu