in

Marijana Mikulić otvorila je vrata našeg zagrebačkog stana nakon preuređenja

U domu peteročlane porodice Marijana Mikulić bilo je potrebe za više prostora prvenstveno za odvajanje najstarijeg sina, tinejdžera Ivana, od njegova dva mlađa brata, Andrewa i Jacoba. Stoga je najidealnije rješenje bilo napraviti dvije manje od njihove velike zajedničke prostorije podijeljene kliznom stijenom. S djecom njihove potrebe za više prostora rastu, pa je Marijana Mikulić svoj dom povjerila u sigurne ruke dizajnerice Mirjane Mikulec i njenog tima koji su napravili veliku intervenciju u njihovom zagrebačkom domu.

Sivo i bijelo odlaze u istoriju! Danijela Dvornik kuhinju je uredila prema novim trendovima u enterijeru

S obzirom na dvije dobivene sobe od desetak kvadratnih metara, bilo je potrebno pažljivo odrediti gdje će se nalaziti dio za odmor, učenje i igru. Soba za mlađe dječake maksimalno se koristi odabirom kreveta na dva nivoa, a u sobi za tinejdžera nalazi se krevet s ormarom i prostorom za odlaganje. Prostorijom za mlađe dječake sada dominiraju neutralni tonovi sa žutim detaljima i razigrano je uređena, dok soba za tinejdžere kombinira bijelu i sivu na elementima, a dizajner se poigrao i detaljima.

Obnovljeno je i veliko porodično kupatilo i gostinjski toalet. Naime, dio kupaonice pripadao je dječjoj sobi, a tijekom obnove cilj je bio moderniji izgled i veća doza praktičnosti. Zbog toga u kupaonici umjesto velike kutne kupke sada hodajte pod tušem.

Glumica se odlučila za jednostavan stil kupaonice koji će biti praktičan i lak za održavanje. Zbog toga je adaptacijom iz kupatila uklonjena velika kutna kada i postavljena tuš kabina.

„Sklona sam klasičnijem stilu ukrašavanja, pa se to može primijetiti i u mom domu. Čim sam počeo razmišljati o preuređivanju kupaonice, znao sam u kojem smjeru idem, samo sam trebao odlučiti hoće li pločice imati neki uzorak ili će biti potpuno bijele boje. Odluka je pala na one s mramornim uzorkom na zidu, dok su oni u podne malo tamniji, zbog lakšeg održavanja ”, otkriva glumica. Bijelu podlogu prati bijeli ormarić s decentnim srebrnim ručkama i dvije velike ladice u koje će se moći čuvati higijenski predmeti i ručnici. Kako bi sve uskladila, Marijana je razmišljala i o detaljima koji uvelike doprinose izgledu kupaonice. Zbog toga se odlučila za moderno i elegantno dugme koje se savršeno uklapa u prostor.

Marijana Mikulić o razvojnim poteškoćama njenog sina: ‘Užasan je osjećaj bespomoćnosti kada ne možemo pomoći djetetu’

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Je li ovo najljepša zagrebačka koncept trgovina? Boška Bahtijarević sa svojim izlogom poziva na ljepše, toplije dane

Kao san! Saša Šekoranja otvorio je vrata svoje bajkovite vile u kojoj je dizajnirao ograničenu kolekciju Glorijinih torbi