in

Lovci na ubice / VIDEO prilog o svirepom ubistvu u Sjenici!

Apelacioni sud u Kragujevcu potvrdio je presudu Višeg suda u Novom Pazaru kojom su Senad (39) i Mubera (37) Muhović osuđeni na maksimalnu kaznu od po 40 godina zatvora zbog teškog ubistva Anela Papića (32).

Taj sud je, kao neosnovane, odbio žalbe branilaca okrivljenih i potvrdio prvostepenu presudu, čime je ona postala pravnosnažna.

Sudsko vijeće Višeg suda proglasilo je u oktobru prošle godine bračni par krivim za izvršenje krivičnog djela teško ubistvo u saizvršilaštvu i izreklo im maksimalnu kaznu.

Utvrđeno je da su supružnici 23. juna 2017. godine Anela, Muberinog ljubavnika, namamili u Lemića gaj, u blizini sela Ponorac kod Sjenice, a potom ga napali i ubili, zadavši mu 27 udaraca tupim predmetom, nanevši mu višestruke prelome kostiju lobanje, ruku i šake. Nakon toga odvukli su ga do obližnjeg šiblja i pokušali da ga zapale.

Tijelo Papića pronađeno je dan kasnije, a supružnici su u međuvremenu pobjegli u Nemačku. Senad je prilikom suđenja iznio svoju odbranu, dok se njegova supruga sve vrijeme branila ćutanjem. Pogledajte kako su napravili tv seriju Lovci na ubice ispod teksta.

(Lovci na ubice, youtube)

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Usame: Amir je moj brat, šta god mu napisali

Evo kako živi pjevačica dok se Mustafa razbacuje milionima (VIDEO)