in

Liridon Beriša je najsuroviji mafijaški egzekutor na Balkanu

Liridon Beriša je 2020. godine osuđen za surovo ubistvo Ante Prnjaka u Splitu.

Naročit stepen monstruoznosti i mučenja koje je izveo tokom ovog ubistva ga svrstavaju na vrh liste najsurovijih mafijaša na Balkanu.

Naime, Prnjak je pronađen mrtav 2018. godine na Trgovačko- transportnom terminalu u Splitu (TTTS), a kako se tada pisalo, pre ubistva bio je okrutno mučen.

Navodno su mu slomljeni prsti i laktovi na obe ruke, a zlostavljači su mu nepoznatim sredstvom čupali jezik i oči. Tek na kraju je ubijen jednim hicem u glavu i pet hitaca u telo nakon čega je odvezen i ostavljen na TTTS.

Za ubistvo bivšeg pripadnika Vojne policije Ante Pranjka 2020. godine osuđen je Beriša na 15 godina robije.

Obavljen je uviđaj na automobilu BMW, na kojem je izbio požar, u mestu Tugare. Utvrđeno je da je požar izazvan otvorenim plamenom i da je reč o vozilu u vlasništvu ubijenog 34- godišnjaka – rečeno je iz splitske policije nakon ubistva.

Autopijac.com

Kako je tada navedeno, Prnjak je mrtav prevezen u svom BMW- u na mesto na kojem je pronađen. Osuđeni Liridon Beriša uhapšen je na štandu na omiškoj pijaci gde njegove majka i sestra prodaju voće i povrće.

Tamo je došao nakon što je policija ušla u trag njegovom pozivu majci u kojem joj govori da mu na štand donese veću svotu novca. Pri hapšenju kod njega nisu pronašli nikakvo oružje, piše Kurir.

blank

U splitskom podzemlju se, kako je ranije prenela Slobodna Dalmacija, govori da u zlodelu ima i saučesnika pa se spominje ime bivšeg majstora borilačkih veština.

Obojica su navodno tog jutra viđena po nekim kockarnicama kako troše novac koji su navodno uzeli od žrtve, te su se vozali po gradu njegovim automobilom dok ga nisu spalili.

Što se tiče okrutnosti koju je ubica ili više njih iskazao prema žrtvi, priča se da je to bila svojevrsna poruka jer su smatrali da je pokojni bio policijski špijun.

Navodno su ga sumnjčili za odavanje podataka o jednoj osobi koja je u zatvoru. Prnjak je bio priveden u maju kada je pao kao organizator četvoročlane dilerske grupe. Nakon hapšenja je ispitan i potom pušten da se brani sa slobode bez ikakvih mera opreza, što je mnogima bilo čudno.

Autopijac.com
Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

NENAD ČANAK OTVORENO: Srbija je praktično priznala Republiku Kosovo

RENOVIRANA SREDSTVIMA MJEŠTANA – Djeca iz Dobrog duba u novu školsku godinu u novoj školi