in

“LAVOVSKI SE BORIO ZA DJECU” – Ovo je samohrani otac koji je poginuo u jezivoj nesreći : Ostao bez supruge prije nekoliko godina, a sada su tri sina ostala POTPUNO SAMA

Saša Kostadinović (51), samohrani otac tri sina, poginuo je jutros u centru Batočine ispred svoje kuće u trenutku kada je polazio na posao.

Stravične vesti o pogibiji svog sugrađanina pogodile su meštane Batočine, a o Saši svi imaju reči hvale, jer se, kako kažu, lavovski borio za svoja tri sina, posle iznenadne smrti supruge pre nekoliko godina koja je, kako su za “Blic” ispričali meštani takođe poginula u saobraćajnoj nesreći.

Nesreća se dogodila jutros oko pola sedam, kada je Saša polazio na posao u Kragujevcu.

Na njega je vozilom naleteo mladić (31), a od siline udara, Saša je smrtno stradao na mestu nesreće, pisao je ranije “Blic”.

Prema rečima meštana, iza Saše su ostala tri sina, od kojih je nastariji tek punoletan, dok su dvojica mlađih još maloletni.

Meštani svedoče da se vozilo koje je usmrtilo njihovog sugrađanina, kretalo velikom brzinom, te da se na mestu nesreće vide ostaci još nekoliko smrskanih automobila.

Saša Kostadinovič bio je master agronomije i godinama je radio u kragujevačkom Centru za strna žita. Njegove kolege od jutros su u šoku.

‘‘Bio je divan čovek pre svega, dobar otac i dobar stručnjak u svom poslu. Brinuo je o sinovima posle gubitka supruge. Ovo je velika tragedija za sve nas, nemamo reči za tugu koja je zadesila njegove sinove‘‘, jecajuči nam je ispričala jedna Sašina koleginica za Novu.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Novopazarac oslobođen optužbe da je pretio lokalnom novinaru Medinu Haliloviću i ugrozio mu sigurnost

RUSI PRAVO S AERODROMA IDU DA TRAŽE STAN – Nezapamćena pomama za nekretninama u centru Beograda, CIJENE DUPLIRANE