in

Lančani sudar na autoputu | Info

Lančani sudar u kome je učestvovalo 43 vozila je napravio opštu pometnju na tom delu autoputa.

Izvor: Youtube/NBC News/Screenshot

Saobraćaj na Flordi je u petak popodne bio potpuno obustavljen više od tri sata nakon što se desio lančani sudar u kome je učestvovalo čak 43 vozila.

Masivni sudar koji je napravio opštu pometnju na autoputu ”408” blizu naplatne rampe u Orlandu desio se u vreme samog špica, malo posle 5 časova popodne, rekao je policajac.

Prema izjavama službenika, jedna osoba je hospitalizovana sa manjim povredama, dok je autoput od slupanih vozila raščišćen tek oko 8 sati uveče.

Autopijac.com

Šta se zapravo dogodilo nije se znalo istog trenutka. Scene sa mesta događaja pokazuju da je kolovoz bio mokar nakon kišne oluje, što je moglo uticati na gubitak kontrole nad volanom jednog od vozača koji je pokrenuo sudar ostalih 42 vozila.

Na mestu događaja mogli su se viditi vozila sa većim i manjim oštećenima. Jedan od automobila je podleteo pod drugi, dok su druga vozila završila sa otvorenim haubama.Na tom delu autoputa šlep službe su odmah izašle na teren, ali tek nakon tri sata od lančanog sudara autoput je postao prohodan.

Pogledajte u videu kako je to izgledalo:

Lančani sudar 43 vozila blokirao autoputIzvor: YouTube/NBC News

(MONDO)

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

‘Znate li vi šta je ispod?‘

Novak Đoković i Vajda se razišli zbog vakcine