in

Košarkaši Novog Pazara upisali pobjedu u gostima protiv Kolubare

Košarkaši Novog Pazara su nakon tri uzastopna poraza upisali pobjedu u gostima protiv Kolubare sa rezultatom 80:73. Ova pobjeda je njihova četvrta u prvenstvu i donijela im 14. mjesto na tabeli.

Najefikasniji igrači u plavom timu bili su Bogdan Mikavica i Džordan Teli, sa po 14 poena, dok su Filip Bakić i Vladimir Radomirović postigli po 10 koševa. Kod domaćina su najbolji bili Mladen Grušanović sa 24 poena, Roman Rubinštajn sa 15 i Branislav Sužnjev sa 13 poena.

U narednom kolu, 6. januara, Novi Pazar će u svom dvorani dočekati Zlatibor Gold gondolu iz Čajetine, koji dijeli lidersku poziciju sa Metalcem.

Autopijac.com

U ovom meču bilo je izjednačeno od samog početka, sa oba tima koja su se smjenjivala u vodstvu. Međutim, košarkaši Novog Pazara su uspjeli da se vrate nakon poraza u prethodna tri kola i da stignu do pobjede sa rezultatom 80:73.

Bogdan Mikavica i Džordan Teli su bili najbolji igrači plavog tima, sa po 14 ubačenih poena, dok su Filip Bakić i Vladimir Radomirović takođe dali značajan doprinos sa po 10 poena. Kod domaćina su najefikasniji bili Mladen Grušanović sa 24 poena, Roman Rubinštajn sa 15 i Branislav Sužnjev sa 13 poena.

Ovom pobjedom, Košarkaši Novog Pazara su se vratili na pobjednički kolosek i sada se nalaze na 14. poziciji na tabeli. U narednom kolu će u svom dvorani dočekati Zlatibor Gold gondolu iz Čajetine, koji dijeli lidersku poziciju sa Metalcem. Ovo će biti težak meč za plavi tim, ali nadaju se da će nastaviti sa dobrim igrama i pružiti dobar otpor svojim protivnicima.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Bošnjačka mahala : Vlasnik prodavnice donera dijeli hranu pripadnicima Kosovske policije u Mitrovici

VIDEO Kurti: Barikade na sjeveru Kosova postavljene od strane Srba biće uklonjene