in

Konstraktine borosane stižu iz Hrvatske | Zabava

Ana Đurić Konstrakta je završila generalnu probu u Beogradu pred odlazak u Torino na Evroviziju, a jedan detalj koji je sastavni deo njenog kostima napravio je problem.

Izvor: RTS/Printscreeen

Nakon što je Konstraktina usrkršnja fotografija uklonjena s Tvitera zbog burnih reakcija na mrežama, otkriveno je i da je umetnica imala poteškoća oko kostima u kojem će nastupiti na predstojećoj Evroviziji u Torinu, koja se održava od 10. do 14. maja. Ovo je otkrila urednica Zabavnog programa Radio televizije Srbije, Olivera Kovačević.

Olivera je ispričala da je kostimografkinja zahtevala borosane koje se proizvode u Hrvatskoj, a kojih nema u prodaji u Srbiji. Organizovana je potraga za ovom obućom, koja će na kraju zahvaljujući dobroj volji komšija stići do Konstrakte.

“Nakon završene generalne probe, kostimografkinja Ivana je došla s odlukom da Konstrakta nosi borosane. Međutim, problem je nastao jer nismo imali rezervne. Kada idete na takvo takmičenje, imate deset proba u kostimima. Ti kostimi se isprljaju, naročito bele borosane. I sada, pitam ja njih imamo li rezervne borosane, kažu nemamo. Ja opet pitam, ima li u Srbiji gde da se kupi, kažu nema, proizvode se u Borovu. Ja pitam gde ima, kažu ima u Zagrebu. Kako ćemo, šta ćemo, zovemo glumca Dejana Aćimovića i zamolimo za pomoć”, ispričala je Olivera u emisiji “Beogradska hronika” i objasnila da će borosane ipak stići u Beograd zahvaljujući uglednom hrvatskom reditelju Zrinku Ogresti.

 olivera kovacevic Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

“Njegova žena Dijana je otrčala da kupi i predala ih reditelju Zrinku Ogresti, koji će ih doneti u Beograd. Zrinko Ogresta ima premijeru filma ovde i on će borosane doneti u Beograd da bi ih Konstrakta ponela u Torino. To će biti srećne borosane“, rekla je Olivera.

Konstrakta je nedavno nastupila na HRT-u u okviru promocije pesme “In corpore sano”:

Konstrakta je oduševila i publiku u Izraelu:

Izvor: Kurir televizija

Mondo

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Pokrenite proces o zločinačkoj opsadi Sarajeva

Mevlid Jašarević traži da ostatak zatvorske kazne služi u Srbiji, pisao i Vučiću