in

Konstrakta otkazala nastup

Ana Đurić Konstrakta prinuđena je da zbog svog zdravstvenog stanja obustavi sve dalje aktivnosti i nastupe u okviru promotivne turneje, kojom svoju pesmu “In corpore sano” predstavlja evrovizijskim fanovima širom Evrope!

Izvor: Youtube/Zvijezde pjevaju

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji u Torinu otkrila je pratiocima na Instagramu da je zbog zdravstvenih razloga bila prinuđena da otkaže nastup u Madridu.

Neće biti prilike da gledate nastup na predevrovizijskom koncertu u Madridu, koji se održava 16. aprila, iz zdravstvenih razloga. A za Torino umetnica mora biti zdrava“, objavljeno je na jednoj od njenih Instagram stanica.

Konstrakta će boje Srbije braniti u drugom polufinalnoj večeri Evrovizije, 12. maja.

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Tokom prve polufinalne večeri, 10. maja, takmičiće se Albanija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Bugarska, Moldavija, Portugal, Austrija, Grčka, Norveška i Jermenija.

Veliko finale ovogodišnje Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja.

Pesma Evrovizije 2022. godine biće 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije. Održaće se u Torinu, zahvaljujući pobedi sastava Maneskin na Pesmi Evrovizije 2021. godine u Roterdamu.

Konstrakta je nastupom u Izraelu promenila neke detalje i sve oduševila, a snimci su zapalili mreže!

Podestimo se i Konstraktinog nastupa na Izvoru pesme za Evroviziju:

Mondo

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Pojavile se nove snimke iz tragične noći

Ko je Darko Šarić