in

KOMUNALCI DOŠLI DA ČISTE NAPUŠTENU KUĆU, PA PRONAŠLI TIJELO U RASPADANJU

Ljudski leš u ruiniranoj kući u širem centru Čačka pronašli su radnici JKP „Komunalac“ koji su od strane nadležnih bili angažovani na čišćenju otpada koji se nalazio pored i u samoj kući, jer je ona predviđena za rušenje.
Naši radnici su bili na terenu, a jedan od njih prvo je u prostoriji uočio lobanju, a zatim i ostatak kostiju. Odmah je o ovom slučaju obaviještena policija, koja je stigla na lice mjesta kao i forenzičari. Oni su obavili svoj dio posla , a naši radnici su nakon toga danas nastavili sa čišćenjem objekta – rekao je za RINU Pavle Pavlović iz JKP „Komunalac“.

U neuslovnoj kući, bez struje i vode, nekoliko godina unazad stalno je boravila beskućnica koja preživljava sakupljajući kese, pa je iz tog razloga i bila velika količina otpada na tom mestu. Građani Čačka koji žive u nepsrednoj blizini ovog objekta, kažu da se u posljednje vrijeme osjećao nesnosan smrad.

  • Žena je boravila svakodnevno, a sa njom je bio i jedan muškarac, koji se od prije određenog vremena više nije pojavljivao. Jučer smo vidjeli kako forenzičari u kesama iznose ostatke kostiju. Ovu kuću prošle godine je zahvatio požar i bila je potpuno nesulovna za život, ali i pored toga ta žena je tu boravila – kaže Vela Jagodić koja živi u neposrednoj blizini.

Nakon obdukcije bit će poznato da li pronađeni ostaci pripadaju muškarcu ili ženi, jer zbog stanja u kojem se skelet nalazio to nije bilo moguće utvrditi na licu mjesta.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Saida

Saida Bukvić na Svetskom kupu u Budimpešti

Taksista na aerodromu u Sarajevu odbio voziti putnika sa štakama jer mu je vožnja bila prekratka