in

Komšije o porodici koja je ostala bez djece: Majka je bila najbolji student na medicini

Četvoro male djece je stradalo jutros u strašnom požaru u Novom Pazaru, dok su njihovi roditelji prevezeni u bolnicu. Kako pričaju komšije, porodica koja je doživjela ovu nezapamćenu tragediju doselila se u stan prije godinu dana, ali nije se previše družila sa komšijama.

Otac, egipatski državljanin, i majka, veoma uspješan student medicine, prema riječima komšija komunicirali su međusobno na engleskom jeziku.

Žena Amra A., majka djece (32) ima opekotine prvog i drugog stepena, sa procentom zahvaćenih površina od 9 do 18 odsto. To su opekotine uglavnom na šakama, te ona nije životno ugrožena i stabilna je.

Sa druge strane, otac djece, egipatski državljanin, ima teže opekotine, pošto su mu zahvatile mnogo veći dio tijela nego majci.

Autopijac.com

– Porodica se u zgradu doselila prije godinu dana, a čuli smo da im je stan kupio njen otac. Skućili su se tu, i bili su pomalo zatvoreni, a pričali su isključivo na engleskom.

Povrijeđena žena je najbolji student na medicini, ali nije još uvijek završila za doktora, mislim da je to ostavila po strani zbog djece – rekao je komšija.

Kako je saopštio MUP vatra je krenula da se širi mnogo ranije, prije dojave. Nesrećnoj djeci nije bilo spasa, a vatrogasci su zatekli četvoro mališana u sobi. Jedno dijete je davalo znake života i pokušana je reanimacija, ali nažalost bezuspješno.

(Blic, Kurir)

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Oglasio se MUP o tragediji u Novom Pazaru – EVO OD ČEGA SU DJECA STRADALA

Pas je počeo pretjerano štititi bebu: Roditelji postavili kameru i otkrili stravičnu istinu! (VIDEO)