in

Klizište zatrpalo traktor i mlin, grom usmrtio kravu

Strahovito olujno i kišovito nevreme praćeno gradom koje je pogodilo u popodnevnim časovima podgolijska sela Кoritnik, Ocrten i Brusnik napravilo je ogromnu štetu domaćinstvu Marka Vučetića.

Velika količina kiše koja je pala na teritoriji Golije u njegovom domaćinstvu pokrenula je klizište koje je zatrpalo putnički automobil i poljoprivredne mašine, prenosi Kurir.

„Ogromna količina zemlje se odjednom odvalila od brda i sručila u moje dvorište. Кlizište mi je srušilo garažu i zatrpalo automobil, traktor i ostale poljoprivredne mašine i jedan mlin.

Autopijac.com

Nevreme je trajalo dva sata, a mi smo bili nemoćni da bilo šta učinimo i spasimo“, rekao je Marko.

Vučetić poziva čelne ljude opštine Ivanjica da mu izađu u susret i pošalju bager, kako bi što pre sanirao posledice ovoga nevremena, koje mu je nanenlo ogromnu štetu.

“Molim ljude iz opštine da mi izađu u susret i pošalju mehanizaciju kako bi što pre izbavio automobil i traktor i vratio se rednovnim aktivnostima”, ističe Vučetić.

Nakon problema koje je nevreme izazvalo u zaseoku Pločnik i okolnim mestima tu se nije zaustavilo.

Gromovi koji su blještali gotovo svo vreme usmrtili su je jednu kravu u domaćinstvu Miloša Radivojevića koja se u tom trenutku nalazila na pašnjaku. (Kurir)

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Danas godišnjica napada na pijacu Markale

DVA MUSLIMANA U BAYERNU / Religiozni Mane nije želio uzeti pivo za timsku fotografiju, pridružio mu se još jedan saigrač – Sandzaklive.rs