in

MLADI PAR: KIDNAPOVAO DEVOJKU (31) JER NIJE HTELA DA SE UDA ZA NJEGA! Detalji otmice u Beogradu – već bili u policiji

Mladi par je prema nezvaničnim informacijama iz istrage pre otmice već bio u policiji zbog svađe oko zajedničkog života i fotografija drugog momka u njenom telefonu. Nikola Č. (30) iz Beograda koji je juče oteo svoju devojku M. A. (31) policiji je navodno rekao da je to uradio jer je odbila da se uda za njega!

Nikola i njegova devojka posvađali su se juče oko 10 sati u Beogradu. Zbog svega što se izdešavalo po prijavi građana privedeni su u Policijsku stanicu na Voždovcu. Tamo su saslušani, ali je M.A. inspektorima rekla da neće krivično da goni svog momka.
Međutim, nekoliko sati kasnije, Nikola je devojku ugurao u „mercedes“ što su videla dvojica očevidaca koji su odmah pozvali policiju. Nakon operativne obrade saznali su da je reč o momku koji ima prijavu prebivališta u Beogradu. Tada su otišli na adresu, ali njega nije bilo.

Autopijac.com

– Kontaktirali smo Nikolu na mobilni. On je rekao da je na putu za Kopaonik i da se sa devojkom svađa jer ne želi da se uda za njega. Objasnio je i to da su zbog istog problema već bili u policiji – objašnjava izvor iz istrage.

U krivičnoj prijavi Prvog osnovnog tužilaštva, podsetimo, Nikola Č. se sumnjiči da je u utorak oko 15.45 sati u Ulici Vojislava Ilića u blizini tržnog centra „Beo šoping centar“ nakon rasprave M.A. nasilno ugurao u svoj automobil „mercedes“ na mesto suvozača, zaključao vrata da bi je sprečio da izađe, a nakon toga krenuo ka Kruševcu.
To su videli očevici koji su odmah pozvali policiju.
– Oštećena M.A. je sve vreme zahtevala od njega da je pusti da izađe iz automobila – navodi se u prijavi.

Policijski službenici sa Zvezdare i iz Jagodine u saradnji sa dežurnim zamenikom Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u zajedničkoj akciji uspeli su da lociraju automobil i Nikolu Č. uhapse na teritoriji Jagodine. Nikola je prema nezvaničnim saznanjima delimično priznao otmicu svoje devojke u tužilaštvu. On do sada nije privođen niti je poznat policiji. Prilikom otmice devojku nije povredio.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

VELIKI DUG RAZLOG NJIHOVOG NESTANKA? Otkriveni novi detalji o nestaloj porodici iz Aleksinca

Potraga za djevojčicom (13) na Kosovu: Nestala prije 7 dana, sumnja se da je OTEO STARIJI MUŠKARAC