in

Izjava Ramzana Kadirova izazvala buru, oglasio se i objasnio svoje riječi

PREDSEDNIK ruske republike Čečenije Ramzan Kadirov se obratio javnosti i razjasnio svoju izjavu da bi, da je na Putinovom mestu, odavno zauzeo Ukrajinu i doveo stvari u red.

– To je moja izjava kao Ramzana Kadirova, a ne kao predsednika Čečenske Republike. To sam već pomenuo više puta. Kremlj mi ne daje nikakve direktive za iznošenje određenih teza. Kada pričam kao rukovodilac, reći ću da to kažem kao predsednik Čečenske Republike. U ovom slučaju, govorio sam kao običan čovek i bloger – napisao je Kadirov na Telegramu.

Takođe je naglasio da sebe ne vidi na saveznim funkcijama – ni kao predsednika ni kao ministra.

Prema rečima Kadirova, njegovo mesto je u Čečeniji, odakle “neće nigde ići”.

Podsećamo, Kadirov je juče izjavio da SAD koriste Ukrajinu da na njenoj teritoriji postave vojne baze, dodajući da bi, da je na mestu ruskog predsednika Vladimira Putina, “odavno zauzeo Ukrajinu”.

Kadirov je rekao da je najbliži sused Rusije Ukrajina i da je reč o bratskim slovenskim narodima.

Prema oceni Kadirova, Amerika ne čini ništa dobro Ukrajini, već joj je potrebna država u kojoj će da postavi svoju bazu.

– Ako ima ljudi u Ukrajini, oni moraju da se suprotstave tome, a ako ih nema u Ukrajini, onda Rusija mora da preduzme mere – rekao je Kadirov.

Dodao je da bi, da je na mestu predsednika, “odavno zauzeo Ukrajinu, poslao trupe tamo, uspostavio red”.

– Ako Amerika ili neko misli da je moguće uništiti Rusiju ili zauzeti ili baciti našu zemlju na kolena, to se nikada neće dogoditi – naglasio je Kadirov.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Žena s hidžabom na poštanskoj markici u Australiji

Zadesio ih je HOROR na Goliji (VIDEO)