in

Izbezumljena žena ušla je u policiju sa lancem za bicikl oko vrata: Kad su čuli šta se dogodilo, policajci nisu znali da li da se smeju i koga da hapse

Mlada majka iz Kine nedavno je postala tema dnevne štampe, nakon neobičnog incidenta sa svojim sinom, koji ju je odveo pravo u policiju. Na vrata stanice došla je tražeći pomoć, kako bi skinula lanac za zaključavanje bicikla, koji joj je sin u igri stavio oko vrata i zaboravio kombinaciju za otključavanje.

Policajcima je rekla da se njen sin igrao sa sajlom kod je ona čistila kupatilo, a zatim joj “igračku” iznenada stavio oko vrata i zaključao. Čitava situacija joj je, kako kaže, isprva bila smešna, jer je mislila da zna šifru za otključavanje, međutim, dečak je nekako uspeo da je promeni pre nego što je zaključao mamu, prenosi “Oditi sentral”.

Autopijac.com

Policija je pogledala bravu i pozvala lokalne vatrogasce. Kao najbolji način, spasioci su smislili da preseku sajlu makazama, pa su najpre morali da stave peškir između ženinog vrata i sajle, kako je ne bi povredili.Kada se jedan kraj konačno odvojio od drugog, svi su osetili olakšanje i dali se u smišljanje primerene kazne za glavnog krivca.”Trebalo bi da dovedete sina, da ga mi malo obrazujemo”, rekao je jedan od vatrogasaca, na šta je ona odgovorila da ga je već jednom udarila, te je sada kod kuće u krevetu.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Izvor: Mediji

Novopazarski atletičari dominiraju u Zaječaru

Četvoro ruskih državljana pronađeno mrtvo u hotelu u Albaniji