in

“IZAZVAO NESREĆU, PA POKUŠAO DA ME SAKRIJE U NJIVI” – Ispovijest djevojke iz Srbije ledi krv: Nisu mi dobro očistili rane, krenula je sepsa! 1.000 puta sam se zapitala zašto je baš mene Bog sačuvao (FOTO)

Nedavna ispovest mlade devojke, koja je u nizu na svom Tviter profilu podelila brojna negativna iskustva nakon teške saobraćajke koja joj je promenila život, izazvala je pravu buru budući da su, prema njenim opisima, u njenom slučaju zakazali lekari, policija, sudstvo, ali i humanost osobe koja je izazvala težak udes zbog kog i dan danas ima psihičke i fizičke posledice.

Naime, kako piše na profilu pomenute devojke upisane pod imenom “Depresivna sirena”, pre skoro godinu dana ona je povređena u udesu koji je izazvao motociklista, a nakon čega, objašnjava, počinje njena agonija i doslovno borba za život.

– Osoba koja je vozila motor pokušala je prvo da me sakrije u njivi i ostavi, a zatim kada je došla policija me je ostavio samu da putujem 45 minuta vozilima Hitne do bolnice bez da zna da li ću živa biti u narednih toliko vremena – piše devojka u objavi.

Međutim, saobraćajna nezgoda, teške povrede, kao i nehumanost sa kojom se susrela u tom momentu, nisu jedino zlo koje ju je snašlo, pa se nakon dolaska u šabačku bolnicu suočila sa novim problemima. Devojka je takođe priložila i fotografije koje svedoče koliko joj je zapravo zdravstveno stanje tada bilo ugroženo.

“I dalje nisam psihički dobro”

– Ovo je samo deo rana i povreda koje sam imala i koje mi doktori u bolnici u Šapcu nisu dobro očistili i koje su krenule da mi se gnoje i da mi nastaje sepsa. Doslovno sam pakao preživela i evo godinu dana je prošlo, ja i dalje nisam dobro psihički – objašnjava ona i zahvaljuje Bogu koji joj je dao novu šansu, ali i svojoj porodici koja joj je pomogla da prebrodi težak period.

Autopijac.com

Kako navodi, i policija i sudstvo zakazali su u njenom slučaju, a o čemu je takođe pisala na Tviteru.

– I kvazi policajci su mi se javljali oko udesa, a nijedan od policajaca na uviđaju nije bio ni Goran, a ni Vlada. “Policajci” su mi slali poruke na mesindžeru da me pitaju da dam izjavu koju nisam prethodnu noć mogla ni da izjavim zbog potresa mozga. Ne bih smela previše da pričam, jer se vodi o ovome reč na sudu, ali i to je korumpirano, pa je u zastoju slučaj. Ali, verujem da ovaj gore gleda sve i hvala mu što me je spasio.

Devojka koja je, po svemu sudeći, uspela da preživi nemoguće, i sama je svesna sreće koju je imala.

– I hiljadu puta sam se od tada zapitala zašto me je Bog sačuvao i zašto ja zaslužujem drugu šansu, a toliko ljudi je poginulo bez ijedne opomene, ali psihijatar mi je rekao da svakom život da koliko može da podnese, pa se tešim – zaključila je ona.

Potresna priča devojka sa Tvitera naišla je i na niz komentara korisnika koji joj zahvaljuju što je sa svima podelila najteži period svog života, ali i zbog hrabrosti što je sve stojički izdržala i nije poklekla.

“Svaka ti čast na svemu! Treba ovo izdržati! Nadam se da su sada bolje i fizičke i psihičke rane! Ovo drugo je bitnije a spoljnim ožiljcima ne treba prodavati značaja. Oni su da nam pokažu kakvi smo borci. Nadam se da će karma doći”, “Volim te, hvala što si podelila i bez obzira na rane prelepa si i predivne crte lica imaš, na koje ni ožiljci neće uticati, jer si pre svega psihički jaka a to se i te kako odražava, videćeš… Predivna si i imenjakinjo, skidam kapu na iskrenošću”, samo su neki od mnogih poruka podrške upućenih njoj.

(Blic)

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Šokantni prizori iz Irana: Revolucija je počela, policija puca na sve (VIDEO)

Rusi mobilizirali 59-godišnjaka koji ima rak, ne vidi na jedno oko i ne čuje dobro