in

Ivanka Trump i njen suprug više nisu podstanari! Otvorili su vrata svoje nove kuće: Zavirite u čak šest spavaćih soba

Nakon što je napustio Washington i zaboravio na život u Bijeloj kući gdje su posljednje četiri godine proveli s ocem i tastom Donaldom Trumpom, 39-godišnjak Ivanka Trump i njen godinu dana stariji suprug Jared Kushner sa svoje troje djece, devetogodišnjakom Arabella, sedam godina Joseph i četvorogodišnjak Theodore preselili su se u Miami. Tamo su, dok nisu pronašli savršenu kuću, živjeli u unajmljenom stanu jedne od najluksuznijih zgrada u Miamiju koji je projektirao talijanski arhitekt Antonio Citterio, a najam stana, ovisno o veličini i položaju, iznosi oko 250 tisuća kuna po mjesec.

Propast uprkos! Ivanka Trump ne odustaje od političkih ambicija, iako njena popularnost nikada nije bila manja

Par, koji je bio viši savjetnik u Trumpovoj administraciji, kupio je neizgrađeno zemljište i njihov je dom napokon završen. Riječ je o vili od 8.500 kvadratnih metara, vrijednoj 24 miliona dolara, sa šest spavaćih soba, osam kupaonica, raskošnim dvostrukim stubištem, površinama za zabavu na otvorenom, visokim kupolastim plafonima i teretanom, dok je ispred kuće ogroman vrt i bazen.

To je izuzetno elegantno i visoko osigurano ostrvo Indian Creek Island, koje se još naziva i “Bunker milijardera”.

Poznato je da je Ivanka miljenica svog oca, koju Donald smatra izuzetno sposobnom i inteligentnom, a toliko su bliski da su neki mediji njihov odnos nazvali neprimjerenim. Ivanka je u svemu s ocem, a veliku podršku crpi iz vlastite porodice i stabilnog braka s Jaredom Kushnerom, članom moćne njujorške porodice, zbog koje je prije braka s kojim su sklopili 2009. prešla na judaizam.

Novi skandal Ivanke Trump! Koristila je svoj položaj da osigura unosne ugovore i postane još bogatija?

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Objavio sandzaklive

Cveće, boje, prirodni materijali … Zavirite u čarobni ambijent atrijuma Arheološkog muzeja u Letnjoj bašti Glorije

Blago iz vitrine: Jedinstveni ručno oslikani komadi koji će unijeti dah prošlosti u vaš dom