in

Ivana Marinkovića izbola verenica, par zatečen u lokvi krvi

Bivši učesnik rijalitija Ivan Marinković završio je sinoć u policiji nakon fizičkog sukoba sa svojom vjerenicom Jelenom Ilić, a kako “Blic” saznaje, izrečena mu je hitna mjera da se iseli iz stana koji su zajedno iznajmili, kao i zabrana približavanja.

Komšije su izvijestile da se u stanu u kojem Ivan i Jelena kao podstanari čuju buku i svađe, te da su u hodniku pronašli lokvu krvi, piše “Blic”.

Ivan Marinković navodno je Jeleni Ilić prvo zadao 3-4 udarca otvorenom šakom u predjelu glave (šamar), a ona ga je ubola škarama u predjelu lijeve podlaktice. Marinković je prevezen u KBC Zemun, gde je utvrđeno da ima ubodnu ranu koja je krvarila čak i kada je policija izašla na lice mesta i zatekla ga ispred lifta. Policajci su uzeli makaze kao dokaz, ali Jelena je rekla da je imala prethodno su ih oprali.Ivan Marinković i Jelena Ilić razgovarali su sa dežurnim za nasilje u porodici, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac. Ivanu je izrečena hitna mjera iseljenja iz stana, kao i zabrana prilaska.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Radnik sjekirom demolirao pogrešan Audi, mislio da je šefov

Vučić: Nebojša Stefanović veoma dobro radi svoj posao, nema diktature u Srbiji