in

Ispovijest oca mladića koji je ašovom ubio čovjeka – od stida i sramote ne mogu da izađem iz kuće

UGLJEŠA M. (52), otac Aleksandra M. (25) iz Bariča kod Požarevca koji je ašovom u subotu uveče ubio komšiju Dragoslava S. (62) oglasio se i rekao da se uopšte ne oseća dobro i da ne sme da izađe iz kuće.

– Moj je život zagorčan do kraja života. Nisam dobro. Ne smem da izađem iz kuće od sramote i stida jer sam otac ubice. Sve sam u životu dao za njega, nisam ovo zaslužio. Mene je i žena ostavila zbog njega, a ćerka je sa njom. Moj sin je veliki problem. Pre četiri dana me je hvatao za gušu i davio me.

Počeo sam da gubim dah i nekako sam uspeo da se dokopam čaše na stolu. NJom sam udario Aleksandra po glavi i tek tada me je pustio. Jedva sam povratio vazduh. Još imam masnicu i ogrebotinu na glavi od toga – govori Uglješa.

Kako dodaje, kada se dogodilo ubistvo, skoro ceo dan je proveo u šumi.

– Sekao sam drva za zimu. Kada sam došao posle podne, video sam njih dvojicu kako izlaze iz moje kuće i idu ka Dragoslavljevom imanju. Video sam da su pili. Posle određenog vremena, došao je Dragoslav i rekao mi da Aleksandar ne daje znakove života. Rekao sam mu da me ne zanima jer su ceo dan pili i da to nije moj problem, ali on me je molio i kumio da krenem sa njim – priseća se Uglješa.

Autopijac.com

Kada je stigao kod komšije, kaže da je video sina kako leži onesvešćen na komšijinoj terasi.

– Zvao sam Dom zdravlja, a u međuvremenu je on počeo da dolazi sebi i da baulja, da se gubi, ispušta neke krike, da se bacaka. Pretpostavio sam da je to od mešanja lekova i alkohola sa narkoticima. Krenuo sam nazad kući jer sam znao da dolazi Hitna.

Nisam ni pomislio šta se dogodilo dok sam ja otišao. Posle nekih sat vremena došla je patrola policije po mene i odveli su me u stanicu da dam izjavu. Tada sam saznao šta se dogodilo – govori otac.

Hvali Dragoslava kako mu se uvek našao.

– Kad je meni bilo najgore, taj čovek, Dragoslav, dolazio je i bio uz mene. Pili smo kafu, pričali… Bio mi je podrška. Ova moja baraba je išla svuda po belom svetu, a nikada dinar nije doneo. NJemu naiđe neko ludilo ili nedostatak narkotika i tada se pretvori u đavola. Tada nema kontrolu šta radi – govori on i dodaje da njegovog sina treba odvesti na lečenje jer je, kako kaže, “narkoman”.

Komšije su ispričale da je osumnjičeni mladić od ranije poznat kao problematičan.

(Mondo)

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

BLAM VIJEKA: Zaprosio djevojku na Partizanovom meču, ona ga žestoko obrukala (VIDEO)

Čeda Jovanović priznao da je KORISTIO DROGU: “Naravno da sam probao! Svojoj deci moram da objasnim sve”