in

Ispovest bivšeg svekra BRUTALNO UBIJENE MAJE KOD RIBARIĆA

“Čuo sam za čoveka koji se sumnjiči da je ubio Maju. Navodno joj je partner. Čuo sam da joj je pretio kada je bila u Crnoj Gori.”

Ovako za “Blic” započinje priču Milorad Lazarević, otac bivšeg supruga Maje Odalović, čije je telo pronađeno u četvrtak popodne u Ibru nadomak mesta Ribarići. Maja je, kako smo pisali ubijena hicem iz pištolja u slepočnicu, a za zločin se sumnjiči M. P. iz Tutina (55) za kojim policija i dalje traga.

Tri dana nakon tragedije njeni poznanici su i dalje u šoku šta se dogodilo. Kako pričaju, Maja Odalović je živela sa svojim sinom koji ima dvanaest godina. A bila je zaposlena u fabrici Leoni. Pre izvesnog vremena se razvela od supruga Ivice, za kojeg u selu Vrba kod Kraljeva gde su živeli, kažu da je uvek bio problematičan. Zbog nekih dela u prošlosti on je u zatvoru u Kraljevu.

– Viđao sam često Maju kako prolazi ulicom. Bila je divna žena. Njen sin je često dolazio kod babe i dede. A Ivica je imao probleme. Često je pio. Zanemeli smo kad smo čuli da je Maja ubijena – priča jedan od komšija u selu.

Maja Odalović je nakon razvoda živela sa sinom nedaleko od porodične kuće bivšeg supruga. Privatno je stanovala. Ponekada bi joj dolazio otac koji radi u TE Obrenovac. Inače su posle rata došli sa Kosova.

Majin bivši svekar Milorad Lazarević objašnjava da je bio u kontaktu sa oboje, i sa Majom i sa unukom. Kaže da sve što je trebalo za njih, oni su bili tu. Ne krije da ih je pogodila Majina smrt.

– Moj sin je već tri meseca u zatvoru. Unuk i ja ne možemo jedan bez drugog. Dečak za sada podnosi vest o smrti svoje majke. Videćemo kako će kasnije to razvijati – kaže ovaj penzioner koji je radni vek proveo u Nemačkoj.

– Čuo sam za njega da joj je partner. Čuo sam i da joj je pretio kada je Maja bila u Crnoj Gori – priča Milorad.

Milorad Lazarević, otac Majinog bivšeg supruga ispričao je da je on prijavio nestanak svoje bivše snaje, pre nego što se dogodilo ubistvo.

– Posle su me pozvali iz policije i rekli da je pronađena osoba za koju sumnjaju da je Maja i da treba da se identifikuje. Otišao je jedan njen rođak i tako smo saznali da je to Maja – kaže Milorad, kojeg smo zatekli ispred porodične kuće u selu Vrba kod Kraljeva.

Podsetimo, do sada je poznato da je nesrećna Kraljevčanka usmrćena hicem u slepoočnicu iz malokalibarskog oružja, a da li je ubijena kraj ili na drugoj lokaciji pa ju je ubica ovde doneo mrtvu, još uvek nije utvrđeno. Do juče je ostalo nepoznato da li su jakna bez rukava i ženska kapa zatečeni blizu mesta gde je pronađeno telo Maje Odalović pripadalo njoj.

Tri dana potrage za ubicom
Uprkos svim naporima policije M. P. ni juče nije bio pronađen, zbog čega se ne isključuje mogućnost da je pobegao na Kosovo i Metohiju, s obzirom da se administrativni prelaz Brnjak nalazi 15-ak kilometara od Ribarića, ili u Crnu Goru koja je još bliže.

– Pogodonost ubici da pobegne mogao je da pruži brdovit teren, retko naseljen i obrastao šumom – kaže naš sagovornik

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Objavio sandzaklive

Lavrov prenio direktnu prijetnju Rusije: Zapad izabrao rizičan put u BiH

NAPETO U CENTRU GRADA Kordoni policije između desničara i aktivista koji protestuju protiv murala Ratku Mladiću (FOTO)