in

Isakova majka oduševljena pjevačicom

Pevačica je pre dva dana otputovala u Bijelo Polje kod roditelja svog dečka Isaka Šabanovića, a tamo je dočekala i premijeru nove pesme “Sećanje” koja je danas izašla.

Naime, Aleksandra i Isak su iz Beograda zajedno otišli u Bijelo Polje, u njegovu porodičnu kuću, u kojoj se Aleksandra prvi put sada nalazi.

„Poslednjih nedelja Aleksandra i Isak se stalno dogovaraju da idu u Bijelo Polje, ali nikako nisu mogli zbog brojnih nastupa da se usklade, pa su tek sada našli vremena da odu. Aleksandra je sada po prvi put upoznala i njegove roditelje koji su oduševljeni snajom“, rekao je izvor blizak paru.

Autopijac.com

Pored toga što im se Aleksandra kao snaha veoma dopada, kako saznajemo, Isakovoj majci se posebno svidela nova pesma “Sećanje”, jer je pravi narodnjak.

Inače, spot za pesmu koji je sniman u Požarevcu, a koji je radio Dejan Milićević, Aleksandri će, pored dobre zabave, ostati u sećanju i po tome što se razbolela nakon tog snimanja, pa narednih pet dana nije mogla da ustane iz kreveta od temperature.

Svakako, veoma je zadovoljna kako je sve ispalo.

“Pesma je veoma kvalitetna, Deki je svoj deo posla odradio takođe perfektno i sigurna sam da će se velikom delu moje publike dopasti ova numera”, rekla je Aleksandra.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Kako je avion bez dozvole preleteo Srbiju i još 3 države, a da NIJE OBOREN? Pilot nije reagovao na pozive, a evo zašto ga nisu PRISILNO SPUSTILI

Saobraćajna nezgoda na putu Bijelo Polje – Berane