in

INTERNET PREPLAVIO ŠOKANTAN VIDEO: U MRTVAČNICI MUŠKARAC USTAO SA STOLA

O snimci se zasad zna tek toliko da je nastala u Tveru, gradu na zapadu evropskog dijela Rusije.

Ruskim društvenim mrežama u ponedjeljak ujutro počeo je kružiti jeziv video iz jedne tamošnje mrtvačnice, a prikazuje nekog muškarca koji je pred jutro ispuzao ispod plahte i ustao sa stola na koji mrtvozornici polažu preminule.

O snimci se zasad zna tek toliko da je nastala u Tveru, gradu na zapadu evropskog dijela Rusije, te da je izvornu verziju zapisa neko anoniman objavio na Telegramovu kanalu, prenosi prve informacije portal SamaraOnline.

Novinar spomenutog portala istakao je da u ovom trenutku niko ne zna detalje o čemu je tu tačno riječ, je li zaista neko nesretnog čovjeka zabunom proglasio mrtvim ili je u pitanju morbidan viralni marketing, možda rad postavljen u svrhu promocije nekog nadolazećeg horor filma.

Uredništvo portala nastavit će pratiti razvoj situacije – rečeno je na kraju teksta, dok je snimka u manje od dva sata već desetak puta iskopirana na razne YouTube kanale.

U međuvremenu su kolege s portala 360TV kontaktirale predstavnike Ministarstva zdravstva Tverske oblati, ali im je uskraćen bilo kakav komentar dok se ne utvrdi o čemu je tačno riječ.

Neslužbeno se saznaje da Ministarstvo zdravstva snimku zasad smatra lažnom budući da postoji još jedan zapis, ali drugačijeg potpisa (u toj verziji na dnu stoji GKB-13).

Izvor Hayat

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Godišnjica stravičnog zločina nad Bošnjacima u Herama

MUSA ĆAZIM ĆATIĆ: Kako su me zavodili mladi “Srpčići” |