in

INSTAGRAM JE JOŠ JEDNOM PROMIJENIO INTERFEJS: 6 opcija dostupno samo jednim klikom

Instagram aplikacija nastavlja da se menja vrlo brzo i nakon promene linka tj. Story stikera i promena u vezi sa Twitter prikazom slika stigla je još jedna nova promena.

Nova promena vezana je za interfejs i ovog puta na jedan klik će biti dostupno šest funkcija.

U našoj galeriji slika možete da vidite kako je Instagram interfejs izgledao do poslednje promene i kako izgleda novi interfejs, koji imamo u verziji aplikacije 214.0.0.0.47.

Sad se klikom na tri tačke u desnom delu objavljenih sadržaja (desno od slike profila u Feed-u) otvara čak šest često korišćenih funkcija naspram tri, koje su tu bile do sada.

Na raspolaganju su vam informacije o profilu, kopiranje linka objave (Instagram je to na srpski preveo kao Poveži), deljenje objave kroz novi panel za Share, prijavljivanje objave kao nedolične, ali i mogućnosti da otpratite profil ili da sakrijete objave ili profil.

I prijava sadržaja je dobila nove opcije, pa je na raspolaganju 12 razloga za moguće kršenje Instagram pravila, među kojima su i prodaja nezakonite robe, poremećaji ishrane, samoubistvo ili povređivanje i drugi.Mondo

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

AMBASADOR SAD GODFRI: Saučešće povodom smrti Zukorlića

Turski konzul Bašar Bašol izrazio hatarnamu povodom preseljenja akademika Zukorlića