in

Influenserka izbeljuje zube šamponom za kosu

Influenserka na Instagramu promoviše trend izbeljivanja zuba šamponom za kosu, bez obzira na upozorenje o opasnostima ove metode.

Izvor: Instagram/Screenshot/saskiavw__

Saskia Vard (24) tvrdi da zube izbeljuje ljubičastim šamponom, koji je namenjen za toniranje plavo farbane kose. Osim toga, ova influenserka često kači storije na mreže u kojima pokazuje kako izgleda čitav proces.

Kako je rekla, to radi nekoliko puta u toku nedelje, kao i da joj je zubar pohvalio zube, ističući da izgledaju neverovatno. Dok se ljubičasti šampon koristi za toniranje plave kose, da neutrališe žute tonove, sve više influensera podleže trendu da ga koristi za zube.

“Stavila sam malo šampona na četkicu za zube i molila se da mi zubi ne postanu ljubičasti. Nedavno sam otišla kod svog zubara na pregled i on me je pohvalio i rekao kako mi zubi neverovatno izgledaju. Dobijam gomilu pitanja o zubima, pa sam rešila da otkrijem svoju tajnu”, rekla je influenserka i dodala:

“Ljubičasti šampon nema sjajan ukus, ali lepota vas navodi na neke divlje stvari, a ja sam spremna na sve. Svako veče ih perem kako bi ujutru bili lepi“, istakla je ona.

S obzirom da njene objave imaju dosta pregleda, stručnjaci su upozorili na opasnost ovog “trika”. Dr Kaled Kasem upozorio je druge da ne slede Saskijin primer.

“Ne da ne treba da perete zube šamponom, nego ne treba da ga držite bilo gde blizu usta. Uzimanje šampona na takav način može imati ozbiljne komplikacije na vaše zdravlje, čineći više štete nego koristi, a sastojci ne mogu da otklone uboko postavljene mrlje na vašim zubima”, rekao je doktor.

(MONDO)

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Najbolje povrće za skidanje sala

OTAC MONSTRUM -Jozef Fricl će 2023 biti slobodan čovek