in

HONOR 50 DOLAZI U SRBIJU: Vraća se Google Play Store i mijenja se serija telefona, uz vraćanje svih ostalih uređaja

Nekada dio Huawei -a, a sada potpuno nezavisna kompanija HONOR vraća se u naše regije i otkriva nam planove za nastup.

Izvor: SmartLife / HONOR

ČAST, poznati proizvođač pametnih telefona, računara, nosivih i IoT spravica, najavio je da korisnike u Srbiji u narednom periodu očekuje niz novih uređaja – od pametnih telefona i laptopova do slušalica i pametnih satova.

Kao kompanija čija je misija stvoriti pametniji život za sve, HONOR će omogućiti potrošačima da uživaju u njegovim rješenjima, kako u Srbiji, tako i u Sloveniji i Hrvatskoj, zemljama koje će HONOR -om na novi način “pokriti”.

Najavio je sve ovo, ali i govorio o planovima kompanije SmartLife Bruce Huang, prvi generalni direktor kompanije HONOR u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji.

Bruce Huang je studirao na Univerzitetu aeronautike i astronautike u Nanjingu u Kini, a tri godine je zaposlen u HONOR -u. Trenutno HONOR zapošljava preko 10.000 ljudi širom svijeta, a 50 posto njih su stručnjaci za istraživanje i razvoj.

Drago mi je što mogu da najavim da će korisnici u Srbiji takođe imati priliku da se uvere u kvalitet naših najnovijih pametnih telefona čak i pre nego što su to očekivali. U narednom periodu ćemo objaviti o čemu se radi. Lokalnim korisnicima koji cijene kvalitetu ponudit ćemo i druge nove uređaje koje lansiramo globalno.“, Istakao je Bruce Huang.

HONOR posluje na isti način i sa istom misijom na svim tržištima na kojima je prisutan – bez obzira na to da li tržište ima milione ili hiljade kupaca.

HONOR Go Beyond video o novoj strategiji (MobIT)

Izvor: MONDO / HONOR

Principi koje sledimo na najvećim tržištima su ista ona koja primenjujemo u poslovanju u Srbiji. To znači da neprestano pratimo promjene na tržištu i u ekonomiji, kao i potrebe kupaca i prema tome prilagođavamo svoju ponudu. Svojim uslugama i proizvodima HONOR nastoji stvoriti inteligentniji svijet za sve i, zahvaljujući inovacijama, pozicionirati se kao svjetski tehnološki brend. U skladu s tim, u istraživačko -razvojnim centrima kontinuirano radimo na poboljšanju postojećih tehnologija implementacijom u nove uređaje.“, Dodao je.

HONOR je nedavno predstavljen u Kini HONOR MagicBook V14, jedan od prvih prijenosnih računara na svijetu s unaprijed instaliranim Microsoft Windows 11 operativnim sistemom. Na ovaj način, HONOR i Microsoft nastavljaju jačati strateška partnerstva i razvijati rješenja koja mogu uključivati ​​različite softverske i hardverske tehnologije za različite potrebe korisnika.

Osim Microsofta, HONOR radi i direktno s kompanijom Qualcomm, pa HONOR uređaji dolaze s najnovijim Snapdragon 5G čipseti, ali i sa kompanijom Google, što znači da će svi Telefoni HONOR dolaze s Google mobilnim uslugama ekosistem.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Mavrić: Polovina pacijenata u bolnici u Novom Pazaru iz Raške, sve nevakcinisani

SRPSKI POLITIČAR PUCAO SEBI U GLAVU Ubio se zbog zločina ćerke koja je optužena za SVIREPO ubistvo Majde Garović