in

HEROJ ILI KRETEN? SNIMAK KAMIONDŽIJE IZ CRNE GORE PODIJELIO INTERNET

Na društvenim mrežama pojavio se snimak, za koji se tvrdi da je nastao kod Zlatibora, a na njemu se vidi kamion podgoričkih registarskih tablica koji je iznenada prešao preko pune linije i isključio se sa puta. O ovom postupku kamiondžije sada svi pričaju, a mišljena su podeljena.

Šta se desilo?

Naime, na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Instagram vidi se kamion koji iznenada, preko pune linije, skreće preko dve trake i isključuje se sa puta.

U samom opisu snimka, navedeno je da je vozač kamiona “heroj koji je spriječio direktan sudar”.

“Jedno ogromno hvala za vozača kamiona PG registracije. Naš heroj! Spasao nas je ko zna sve čega, direktnog sudara sa Volvo džipom BG tablica, neizmjerno hvala”, navodi se u opisu snimka.

Međutim, dok ima onih koji takođe hvale vozača i njegovu, kako kažu, ispravnu reakciju ima i ljudi koji su snimak pogledali više ugla te ga i shvatili drugačije. Oni navode da vozač kamiona nije heroj, već da zaslužuje kaznu.

“Vozač kamiona nije heroj, skrenuo je preko duple pune, vozač “volva” je vozio srednjom trakom i završio u trećoj traci da ne podleti”, navodi se u jednom komentaru.

Drugi korisnik dodaje da vozač “nije heroj već da ga treba debelo kazniti”.

Autopijac.com

“Ja bi pre rekao da se taj “volvo” našao tu zbog ludosti tog kamiondžije koji prelazi preko duple pune da bi se parkirao gdje ne treba”, smatra treći.

Javio se očevidac?

“Ja sam bio u autu iz kog se snimalo. Vozač kamiona je izletio kao debil to vam je cijela istina… Inače lokacija je kod tunela od Zlatibora ka Čajetini”, naveo je ovaj korisnik Instagrama koji tvrdi da je bio na licu mjesta.

“Vozač kamiona nije heroj već bolid koji skreće preko duple pune, vozač volva je vozio srednjom trakom i završio u trećoj traci da ne podleti pod kretena! Tanka linija od heroja do kretena, to jest tanka dupla linija”, još jedan je od komentara.

Šta je zaista bio povod za ovakav postupak jedino zna da kaže vozač kamiona, a do tada – presudite sami.

(Kurir.rs)

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Sandžak: Isprskao sugrađanina suzavcem, pa ga pretukao drvenom palicom

Putin: Evropa da zahvali Turskoj na tranzitu gasa iz Rusije