in

Hasene “NE PRESTAJE MAMITI OSMJEHE” dodijelila invalidska kolica teško povrijeđenom Dželaludinu iz Sjenice. /VIDEO/

Autopijac.com

Humanitarna organizacija Hasene iz Novog Pazara je dana 30. avgusta 2022. godine, dodijelila invalidska kolica teško povrijeđenom Dželaludin iz Sjenice. Kako nam je rečeno iz te Humanitarne organizacije, riječ je o 18. godišnjem mladiću, koji je imao iznenadni pad, te je tom prilikom oštetio centar za ravnotežu, tako da trenutno nije u stanju da samostalno hoda.


Troškovi liječenja povrijeđenog Dželaludin su izuzetno visoki, a u kontaktu sa porodicom utvrđeno je da je jedan od prioriteta u ovom trenutku upravo nabavka invalidskih kolica, tako da je brzom reakcijom HO Hasene izvršena nabavka tog pomagala.

Autopijac.com


HO Hasene nastoji da kroz svoje aktivnosti doprinese širem društvenom boljitku, ali ovakvi projekti rad organizacije čine konkretnim. Radost u očima bolesnog, kome se koliko-toliko olakša stanje, je nešto što ostavlja izuzeno pozitivan i dugotrajan efekat na volontere ove humanitarne organizacije.
Nadamo se skorijem potpunom izlečenju našeg Dželaludin, da ovu situaciju pamti samo kao teški ispit, koji će uz podršku porodice i dobrih ljudi uspješno položio, te da će koračati stazama života uspravno i ponosno.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Tajvanska vojska otvorila vatru na kineski dron

Matić: Biće preduzete sve mere za bezbednost dece na internetu