Izvor: Blic
in

HAOS NA UTAKMICI SRBA I ALBANACA: Meč prekinut, sudija pogođen FLAŠOM U GLAVU

Iako fudbalska utakmica nekog tima koji predstavlja Srbiju protiv ekipe sa tzv. Kosova u profesionalnom fudbalu deluje nezamislivo, u amaterskom se ipak sastaju.

U nemačkoj sedmoj ligi koja se igra u Frankfurtu, nadmeću se klub srpskih iseljenika “Tempo” i klub albanskih iseljenika “Kosova”, prenosi “BBC”.

Kada raspored takmičenja spoji ova dva tima, na terenu i jedni i drugi daju sve od sebe da pobede, ali navijači su ti koji i hiljadama kilometara od kuće mogu da naprave problem.

Kada je igra u pitanju, timovi se trude da se ponašaju u duhu fer-pleja, ali incidenti, ipak nisu retkost. Poslednji susret dva kluba prekinut je pri rezultatu 1:1, pošto je sudiju pogodila flaša u glavu.

Sa tribina su se mogli čuti i nacionalistički povici, a sudiju, koji je inače policajac, pogodila je flaša koja je navodno doletela iz srpskog dela tribina.

Ovakav razvoj događaja naišao je na osudu obojice trenera, koji su nakon sportskog pozdrava istakli da incident “nema nikakve veze sa fudbalom”. Trener “Tempa” Zoran Marčetić je poručio da ga “boli duša”, na šta je njegov kolega iz suparničkog tabora Ruždi Statovci odgovorio: “I mene mnogo boli duša.”

– Na Balkanu još ima nekih stvari koje ljudi mešaju sa politikom. To nema veze sa politikom. To je fudbal i ništa drugo, dodao je Statovci.

Izvor: Blic

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Izvor: ISG

Da li Dom zdravlja radi transparentno?

Izvor: Indeksonline

VIDEO | HAOS U BEOGRADU! Muškarac se puca sa policijom, blokiran grad