in

Građani ogorčeni na nesposobnost novopazarskog vodovoda. Četiri mjeseca voda teče niz ulicu

Našem portalu već po drugi put su se obratili mještani naselja Selakovac u vezi problema koji imaju sa vodovodom.

Prvi put su nam poslali dopis prije četiri mjeseca kada je počela da izvire gradska voda iz asfalta. Mi smo o ovom problemu prethodno već pisali ali, na žalost, ništa se nije uradilo po tom pitanju do danas.

Naša redakcija je kontaktirala kabinet direktora JKP Vodovod i kanalizacija prije tačno mjesec dana i dobili smo odgovor da će problem biti riješen za 4 do 5 dana.

Od toga je prošlo već mjesec dana a gradska voda sve više teče i uništava asfalt. Na putu su se pojavile velike rupe koje je voda napravila.

Imamo informaciju da su građani najmanje 7 puta zvali i prijavljivali ovaj problem ali se do sad niko nije pobrinuo da isti riješi.

Vozači koji prolaze tim dijelom puta pokušavaju obići te rupe kako ne bi oštetili svoja vozila. Samim tim, stvaraju se gužve u saobraćaju.

Pitamo se, mi iz redakcije kao i građani, ako ovaj mali problem vodovod nije u stanju da riješi, šta onda očekivati sa većim problemima i gubicima koje vodovod ima. Nezvanično taj gubitak iznosi oko 60 posto.

Obzirom da stižu hladni dani, nadamo se da će vodovod reagovati prije poledice problem kako ne bi ugrozio sigurnost učesnika u saobraćaju svojim neradom i neodgovornošću. Mislimo da se u razvijenim sredinama ovaj problem rešava u roku od 24 sata.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

KRIK: Vučićev kum Nikola Petrović bio vlasnik ofšor firme dok je bio državni funkcioner

Izvor: Facebook

KRV i opštinska uprava