Izvor: Hayat
in

Golim rukama zadavio brata u Kučevu

Ivan M. (43) iz Kučeva uhapšen je zbog sumnje da je preksinoć poslije tuče golim rukama zadavio rođenog brata Mirka (39) u stanu u kom su živjeli u Ulici Svetog Save, navodno zbog žene koja se viđala sa obojicom!

Kako saznaje Kurir.rs, braća su duže vrijeme imala narušene odnose, a sve je kulminiralo u petak oko 17 sati.

Priča se da je svađa izbila zbog žene s kojom su se obojica viđala. Navodno, kobnog dana Ivan je bio u gradu, a kad je došao u stan, zatekao je Mirka sa svojom djevojkom. Počeli su da se svađaju i tuku, a onda je Ivan ščepao brata za vrat i udavio ga. Sumnja se da su i osumnjičeni i žrtva bili u alkoholisanom stanju – priča izvor i dodaje da žena nije prisustvovala zločinu, jer je navodno prije toga otišla.

Nakon što je ubio brata, Ivan je otišao u kafanu, sjeo za sto, poručio piće i rekao: “Ubio sam govedo!” Svi okupljeni su bili šokirani time što je izgovorio, u prvi mah čak nisu povjerovali. Ivan M. se poslije priznanja u kafani sam prijavio policiji, kojoj je dobro poznat odranije.

– Braća su se često svađala i tukla, a nerijetko su se i međusobno prijavljivali policiji. Patrole su ih redovno obilazile, opominjali su ih zbog tuča, čak su im izricane i mjere zabrane prilaska jedan drugom, ali ništa nije davalo rezultat, nastavljali su po starom – objašnjava izvor.

Komšije ove porodice i dalje su u šoku, iako su znale da braća nisu u dobrim odnosima.

Alkoholičari su, a pokojni Mirko je imao problema sa zakonom i zbog drugih krivičnih djela. Stanovali su u podrumskim prostorijama jedne zgrade, potpuno neuslovno, a s njima je živjela i jedna žena s kojom su, kako se priča, obojica bila u emotivnoj vezi – kažu komšije:

– Znali smo da se non-stop svađaju i biju, ali nismo ni slutili da bi mogli da odu ovako daleko, da brat ubije brata, strašno. Policija je uhapsila Ivana M. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo i određeno mu je zadržavanje do 48 sati. – On će poslije isteka zadržavanja biti priveden u Više javno tužilaštvo u Požarevcu na saslušanje – rekao je izvor.

Izvor: Hayat

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Izvor: Indeksonline

Muftija sandžački uputio čestitku predsedniku Dijaneta povodom reizbora na funkciju

Izvor: AlJazeera

Alžir optužio Francusku za genocid i povukao ambasadora iz Pariza