in

Gluvi i nagluvi u posjeti HO “Hasene” – Hasene Serbia

U prostorijama Humanitarne organizacije “Hasene” upriličen je prijem za članove Udruženja gluvih i nagluvih, sa kojima ova organizacija uspješno sarađuje već pet godina. Tom prilikom, u okviru zimske akcije, gostima su uručeni humanitarni paketi.

Iako uspešna saradnja Humanitarne organizacije “Hasene” i Udruženja gluvih i nagluvih Novi Pazar već pet godina, nije baš uobičajeno da korisnici posećuju donatore. Sastanak je organizovan na poziv HO Hasene.

Autopijac.com

“Donacija je stigla u pravom trenutku jer su uslovi života veoma teški, s obzirom na to da mnogi članovi nisu zaposleni, za kratko vreme će se poboljšati kvalitet njihovog života”, rekao je sekretar Udruženja gluvih i nagluvih. , Amela Alivodić.

„Udruženje gluvih i nagluvih je polazna osnova za sve akcije humanitarne organizacije Hasena u Novom Pazaru“, naglašava predsednik HO „Hasene“ Edis Ujkanović.

Druženje je organizovano na obostrano zadovoljstvo gostiju i organizatora. Tom prilikom uručeno je 30 humanitarnih paketa, a najavljena je i podjela kurbanskog mesa.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Srbija prijeti da će poslati 1000 pripadnika snaga sigurnosti na sjever Kosova

Selektivna pravda! Krivične prijave vlasnicima tekstilnih preduzeća zbog zagađenja rijeke Raške