in

Fotografija iz prošlosti pokazuje Maradonu i Platinija s porukama protiv droga i korupcije, ali njihove sudbine su se razlikovale

Fotografija stara 36 godina koja se pojavila u javnosti prošle sedmice pokazuje dva velika imena u svijetu fudbala: Diego Maradona i Michel Platini. Na slici, Maradona nosi dres sa natpisom “NE DROGAMA”, dok Platini nosi dres sa natpisom “NE KORUPCIJI”.

Iako su ovi fudbaleri bili poznati po svojim talentima i uspjesima na terenu, njihove karijere su se razvile na različite načine nakon snimanja ove fotografije. Maradona je kasnije postao poznat po svojim problemima s drogama i narkomanijom, dok je Platini bio uhvaćen u skandalu korupcije i suspendovan od strane Međunarodne nogometne federacije.

Autopijac.com

Ova fotografija podsjeća nas da ne trebamo vjerovati u sve što vidimo na prvi pogled i da se čak i najveće zvijezde mogu suočiti s problemima i padovima. Ona također govori o važnosti borbe protiv droga i korupcije u sportu i široj društvenoj zajednici.

The post Fotografija iz prošlosti pokazuje Maradonu i Platinija s porukama protiv droga i korupcije, ali njihove sudbine su se razlikovale appeared first on Sandzaklive najnovije vijesti iz Sandžaka.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Srbija odbila pomoć najplaćenije psihološkinje u svijetu fudbala, Saše Sredanović, na Mundijalu

Rade Bogdanović gost u Novom Pazaru