Izvor: NovaS
in

FOTO | Bez kočnica leteli niz Bele Vode, pa se zabili i probili betonsku ogradu

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se noćas oko dva sata dogodila u čukaričkom naselju Bele vode i istoimenoj ulici, samo pukom srećom niko nije poginuo, ali ni teže povređen, a koliko je ta činjenica zapravo neverovatna, najbolje svedoče prizori sa mesta uviđaja koji su i najiskusnije saobraćajce ostavili bez teksta.

Naime, ova nezapamćena nezgoda dogodila se kada je vozač „citroen pikasa“, u kom su bile još dve osobe, u potpunosti izgubio kontrolu nad vozilom u trenutku kada se sa Ibarske magistrale isključivao za naselje Bele vode. Automobil je, kako je tvrdio na uviđaju, nekontrolisano poleteo napred i krenuo da juri niz padinu, bez ikakve kontrole.

Vozač je nekako uspevao da vozilo održi na putu, ali ne i da ga uspori ili zaustavi. To je međutim, na kraju jedne nizbrdice u Ulici bele vode, uradila ili bar pokušala, betonska ograda jedne porodične kuće.

Ograda, koja je jednim delom bila visoka oko dva metra, strovalila se sa sve armaturom na kamion koji je bio parkiran ispred nje, kao i na dva automobila koja su bila iza, odnosno u dvorištu kuće, na čiji su se zid na kraju zalepili – i konačno zaustavili.

Taj stravični prasak koji se prelamao nekoliko sekundi uz prateće zvuke lomljave ali i jauke koji su dopirali iz „pikasa“ isterao je iz kreveta čitavo naselje, a vlasnici kuće zanemeli su od prizora koji su ugledali pred sobom.

Pred olupinama automobila, iz kojih su virile žice armature iz ograde, stajala je i nepoznata olupina s troje ljudi unutra.

Hitna pomoć i policija su ubrzo došli na lice mesta, a da je lekarska intervencija potrebna samo jednoj osobi, to jest da su ostali na nogama i bez vidljivih povreda, dodatno je sve zaprepastila.

Alko-testom je utvrđeno da vozač nije bio pijan i on je sve vreme ponavljao da je izgubio kontrolu na svojim autom i da uopšte nije mogao da upravlja. Pored ograde u koju se zakucao, totalna šteta je bila vidljiva i na parkiranom džipu „tojota“ koja je od iste takve štete sačuvala „forda“ koji je bio pored. Teško je oštećen i kamion koji je bio ispred.

Izvor: NovaS

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

Izvor: NovaS

VIDEO | Jeziva situacija: Isterao migrante pa im pretio „metkom u crnu glavu“

Izvor: Sandzak Danas

Poruka Albanije Srbiji: Povucite trupe!