in

Fatmir Alispahić se javno izvinuo Senaidu Zaimoviću zbog vrijeđanja u svojoj emisiji „Defter hefte. Evo šta je morao javno pročitati i šta stoji u Sudskoj nagodbi:

Fatmir Alispahić: Izražavam žaljenje što je objavom emisija došlo do vrijeđanja privatnog i javnog ugleda Senaida Zaimovića

Jedan od spornih dijelova se odnosi i na njegov odnos sa IZBiH, odnosno Vakufskom direkcijom, te se Alispahić, na kraju nove emisije, obratio javnosti sa nagodbom koju je pročitao, a u kojoj stoji:

“Na ročištu za glavnu raspravu koje je održano 23.09.2021. pred Općinskim sudom u Sarajevu, u pravnoj stvari tužitelja Zaimović Senaida (op.a. direktor Vakufske direkcije) protiv tuženog Alispahić Fatmira, zaključena je sljedeća sudska nagodba.

Stranke su saglasne da je tuženi Alispahić emitovanjem video priloga u emisiji “Defter hefte”, čiji je autor Fatmir Alispahić, te na Facebook profilu i društvenim mrežama Fatmira Alispahića, počinio štetu Senaidu Zaimoviću”, stoji u njegovom obraćanju, te dodaje da je obavezan da u 15 dana ukloni spomenuti sadržaj sa interneta.

Fatmir Alispahić je dodao kako izražava žaljenje što je objavom emisija došlo do vrijeđanja privatnog i javnog ugleda tužitelja Zaimović Senaida.

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Objavio sandzaklive

OVO SU 4 MUŠKARCA UHAPŠENA U ISTRAZI UBISTVA ĐOKIĆA: Pogledajte kako policija hapsi osumnjičene da su ucenjivali Džonića (VIDEO)

Hamdija Lipovača, voditelj ureda Isusovačke službe za izbjeglice u BiH. Srpska braćo i sestre, pomaže Bog! Isa a.s. je sin Božiji