in

Evo šta Emina Jahović misli o svadbi njenog bivšeg muža: Fotografija vrijednija od…..

Svadba Mustafe i Melis danima unazad intrigira javnost a sve zbog skupe gala proslave koje je trajala puna tri dana. Bivši suprug Emine Jahović i Melis konačno su stali na ludi kamen a posljednja žurka odigrala se u dvorištu prelijepog hotela Marmaris gdje je sve bilo dekorisano sa stilom.

Mladenci su pored velikog i skupog vjenčanja, imali u planu i nesvakidašnji medeni mjesec. Naime, kako pišu turski mediji, Mustafa je uzeo časove letjenja da bi se sa svojom dragom vozio helikopterom i tada posjetio nekoliko egzotičnih destinacija. Kako se dalje navodi, Mustafu je ovo luksuzno vjenčanje koštalo blizu 200 hiljada eura.

Za to vrijeme dok oni uživaju u luksuzu i nestvarnim planovima, Emina Jahović provodi vrijeme u Istanbulu sa svojom porodicom a sa njom su i sinovi Jaman i Javuz. Ipak, detalj koji je nedavno sve iznenadio jeste da na dugočekivanoj zabavi koju je Mustafa pompezno najavljivao povodom vjenčanja, nisu bila oba sina. Samo jedan je prisustvovao ceremoniji vjenčanja, a uz mladu je takođe bio sin kojeg je dobila sa bivšim partnerom.

Autopijac.com

Nedugo nakon toga, Emina je na svom Instagramu objavila porodičnu fotografiju koja dokazuje da nikakve milijarde ne mogu zamijeniti ljubav porodice. Svi porodično, boravili su u omanjem mjestu pod nazivom Gocek koje se takođe nalazi u Turskoj.

Čini se da je pop zvijezda ovu sliku objavila nedugo nakon što je možda Mustafa objavio porodičnu sliku iz Marmaris hotela, budući da njenim sinovi sigurno nije pravo što je njihov otac sada oženio drugu. Emina je visprena i snalažljiva pa je Jamanu i Javuzu omogućila sjajan vikend kako bi na trenutak zaboravili sve ono o čemu se ovih dana piše i spekuliše a tu je i baka, Eminina majka, da u svemu tome pripomogne.

(Express/cdm.me)

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

MUSLIMANSKA KASABA POŽEGA (UŽIČKA) JE IMALA 10 DŽAMIJA, 3 MEDRESE, 6 MEKTEBA, 4 TEKIJE, 10 MAHALA I 1.600 KUĆA

NOVI PAZAR: Besplatno savjetovanje za povratnike iz inostranstva i one koji razmišljaju o odlasku