in

Evo kako živi pjevačica dok se Mustafa razbacuje milionima (VIDEO)

Bivša supruga Mustafe Sandala konačno je krenula dalje i čini se da je vesti o bivšem suprugu i njegovoj verenici više ne dotiču

Emina Jahović koja se pre nekoliko godina razvela od turskog pevača Mustafe Sandala u proteklom periodu bila je u žiži javnosti zbog neplaćenih alimentacija koje je dugovao njen bivši suprug.

Bivši supružnici Emina Jahović i Mustafa Sandal nikako nisu mogli da se slože oko alimentacije, zajedničkom imovinom i novcem, a pevačica je potpuno poludela kada je shvatila da godišnje zdravstveno osiguranje za sinove Jamana i Javuza nije plaćeno, iako je to bila Mustafina obaveza.

Kako je istakla, on dve i po godine ne daje ni dinara za decu, iako su se na sudu drugačije dogovorili. Njih dvoje su zbog toga, navodno završili na sudu, međutim, kako smo saznali, turski pevač našao je način da se izvuče, te da Eminu navodno, ostavi bez ičega…

Sve ovo ne bi bilo toliko strašno da u javnost nije procurila informacija da Mustafa i njegova 19 godina ne planiraju gala proslavu povodom venčanja koje će dogoditi od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu. Kako se navodi, na Mustafinoj drugoj svadbi će biti oko 80 zvanica, a za sve njih mladenci su organizovali smeštaj, kao i avionski prevoz. Najpre će 10. juna organizovati „Grčko veče“ u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže, gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s „divnim ručkom narednog jutra“, navodi se u pozivnici. Sve troškove snosiće Sandal, koji je zakupio veći deo hotela za ovaj period, a ukupno je za venčanje dao 200 hiljada evra.

Nedavno je Emina za domaće medije prokomentarisala koliko ju je pogodio razvod od Mustafe, kao i da joj je teško što se o tome pisalo.

– Naravno da mi smeta. Razvod je privatni porodični zemljotres i niko ne bi trebalo da se naslađuje detaljima. Najteže mi je što ne mogu decu da zaštitim od toga, i to osećam kao veliku nepravdu i manu posla koji obožavam – rekla je Emina.

Nakon najavljivanog luksuznog venčanja Mustafe i Melis, Emina se nije oglašavala, ali je danas na Instagramu isplivao snimak luksuzne vile u kojoj uživa pevačica. Vidno srećna i nasmejana objavila je video dok se igra sa svojim ljubimcem, a mnogi su ostali zatečeni u kakvom predivnom ambijentu živi prelepa pop zvezda.

Dnevni boravak u kom pevačica provodi najvše vremena opremljen je prelepim krem i bež nijansama, dok središnji deo krasi prelep zlatni sto. Detalj koji je svima privukao pažnju jeste divna posuda na sredini stola u obliku ruke koja se savršeno uklapa uz sve druge odabrane detalje u ovoj prostoriji. Iz dnevne nazire se i velika, prostana kuhinja koju ulepšava moderan kuhinjski radni deo i šank sa krem barskim stolicama u kom Emina sigurno uživa sa svojom majkom i sinovima.

Emina je, po svemu sudeći, svoj život namestila po svojim merilima da je više nikakve informacije o bivšem suprugu i njegovim milionima ne mogu uznemiriti.

(Svet)

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Lovci na ubice / VIDEO prilog o svirepom ubistvu u Sjenici!

S ubjeđenjem i dovom, opskrba će ti sigurno doći, bez obzira koji razlozi to sprečavaju