in

Evo kako da prepoznate nestalog nastavnika iz Tutina!

Profesor fizike u Osnovnoj školi “Rifat Burdžović” u Tutinu Nasuf Selmanović, nestao je juče ujutru oko 10 sati.
Prijatelji porodice profesora Selmanovića za Kurir kažu da su očajni i da se plaše najgoreg.
– Profesor je na sebi imao crnu jaknu i crnu kapu, ali i crni kišobran. Kamere su ga zabilježile na putu ka mjestu Kajetina i od tada mu se gubi svaki trag. Ono što nas najviše brine je to da je otišao ka predjelu šume. Plašimo se da mu nije tamo pozlilo i da nije bio u situaciji da traži od bilo koga pomoć – objašnjava prijatelj porodice.
On dodaje da je telefon nestalog Selmanovića nedostupan.

– Bio je dostupna tog dana do 12 sati, potom je sve vrijeme nedostupan. Vjerujemo da mu je se baterija ispraznila. Od trenutka kada se saznalo da ga nema, porodica i prijatelji su pregledali video nadzor bliže okoline, te smo ga tako na jednom snimku uočili i tu se vidi da je išao ka Kajetini. Išli smo i tražili ga po šumi ali nažalost od njega ni traga ni glasa – priča potresen prijatelj.
Prema njegovim riječima profesor je tim dijelom rado išao u šetnju.
Inače, kako nam je objasnio profesor je izuzetno cijenjen u Tutinu.
– Izuzetan čovjek i profesor, uvek spreman da pomogne. Svi koji ga znamo pokušavamo na sve moguće načine da ga što pre nađemo. Jer je njemu sada potrebna naša pomoć – kaže prijatelj i dodaj da profesor ima porodicu koja je potpuno van sebe od brige.
Ukoliko ga je neko uočio, neka odmah obavijesti policiju ili lično porodicu Selmanović na broj telefona +381 63 173-7170.
Kurir

Prijavi post

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Objavio sandzaklive

INTERVJU Murat Durić: O kriminalu sa kurbanima

SJAJNE VIJESTI: NERMINA GAZIBARA NEMA TUMOR, USTANOVILI SU LJEKARI U TURSKOJ