in ,

Emina Jahović: ”Uvek sam bila u zlatnom kavezu, koji je samo menjao vlasnike”

Emina Jahović, pjevačica govorila je iskreno o odnosu sa bivšim mužem Mustafom Sandalom, kao i odgoju njihova dva sina. Na pitanje da li postoji neki muškarac u njenom životu, Emina je iskreno odgovorila:

“Uvek sam bilo jako zaštićena. Bila sam uvek u zlatnom kavezu koji je samo menjao vlasnike u tom nekom smislu. Prvo je to bio moj brat koji me čuvao od svega u životu, te moj bivši muž. Shvatila sam da čovek može da se sačuva sam. Neko sam kome u životu trenutno muškarac nije potreban da bi me čuvao. Stojim sa dve noge na zemlji, sama sam u stanju da zaradim za svoj život i decu.

Sve ono što dođe od ljudi je fenomenalno, ali ako ne dođe apsolutno se ne sekiram oko toga. Moj novi moto je da nema očekivanja.

Mislim da u onom trenutku kada nema očekivanja i nema razočaranja. Što se tiče ljubavi nadam se da ću u jednom trenutku to doživeti. Sada sam posvećena deci i poslu. Trenutno nemam u životu nikoga ko bi bio vredan pomena”.

Autopijac.com

Napomenula je da je Mustafa njen bivši muž, kao i otac njihove djece, piše Blic.
“Tako ga vidim. Moraću uvek da budem sa njim u nekoj vrsti komunikacije i to će ostati na tome. Prerasla sam sve to, samo želim da mojoj deci bude dobro. Uradiću sve da njima olakšam pubertet i život u svakom smislu te reči”, rekla je Emina.

O tome koliko je izazovno vaspitati dječake na pragu puberteta, pjevačica je napomenula da Jaman ima trinaest godina, a Javuz devet, te da još nije u pubertetu.

“Mislim da kada bih imala imala blizance koji imaju trinaest godina mislim da bih potpuno skrenula. Ali kada pogledam moja deca su veoma dobra, jer sam strog roditelj i perfekcionista. Znam kako sam odrastala, dobri su u školi, poštuju starije, vole životinje, ali mislim da će i ove godine proći. Jaman je trenutno u tim godinama kada odbija, te jednostavno šta god da mu se kaže on zna bolje.

Ne postoji način na koji možeš da ga odgovoriš da on uradi ono što želi i to je njegova manipulacija koju je radio od kada se rodio. Takav je jednostavno, uvek na kraju dobije šta želi. Trudim se da budem jaka. On je dete razvedenih roditelja i to mi ne ide uvek baš najbolje, ponekad koristi situaciju što mi nemamo dobru komunikaciju da uradi kako želi”, rekla je Emina.

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

ČUVAJTE SE PRVOG AKŠAMA JER JE POSLANIK REKAO: Bojim se za djecu u to vrijeme

Tomislav Nikolić viđen dva puta u dva dana