in

ELMA ELFIĆ ZUKORLIĆ O OSTANKU NA FUNKCIJI: Prva lijepa vijest nakon NAPUŠTANJA rodnog grada! A EVO ŠTA JOJ JE MUFTIJA OSTAVIO KAO ZADATAK

Nakon teške odluke da napustim sa decom svoj rodni grad, informacija o imenovanju na poziciju pomoćnika ministra je došla kao prva lepa vest u našim životima, rekla je za Kurir Elma Elfić, druga supruga osnivača i bivšeg lidera Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića, koja je postavljena za pomoćnicu ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

– Raduje me činjenica da ću u narednom periodu nastaviti da radim sa timom ljudi sa kojima sam u predhodmom mandatu ostvarila divnu komunikaciju, saradnju i profesionalni odnos.

Rahmetli Muftija mi je u zadnjoj godini svoga života dao dva važna zadatka: predložio me je, a nakon toga sam i izabrana za predsednicu Univerziteta, i time postala prvi njegov saradnik kojem je za života ustupio, u potpunosti rukovođenje tom ustanovom.

Autopijac.com

Znam da bi danas bio ponosan jer sam ostvarila njegov dugogodišnji san i doprinela razvoju Univerziteta u zemlji i svetu. Drugi zadatak je svakako imenovanje na poziciju pomoćnika ministra, te sama činjenica da i dalje ostajem na toj poziciji govori da sam i taj amanet uspešno ponela – rekla je Elfić.

Kako je Kurir već objavio, Vlada Srbije postavlila je predsednicu Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru Elmu Elfić za pomoćnicu ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, objavljeno je u Službenom glasniku.

Ona će biti zadužena za rukovođenjem Sektorom za unapređivanje ljudskih i manjinskih prava u obrazovanju, a tromesečni mandat počeo joj je danas.

Elfićeva se na mestu pomoćnice ministra prosvete nalazi od septembra prošle godine.

(Kurir)

Autopijac.com

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Written by sandzaklive

Na granici Rusije i Finske kolona automobila duga 35 km – Širom Rusije počela je pobuna, ima Rusa koji neće da ginu u Ukrajini

PRONAĐENA NESTALA CURICA (5) čak 5 km od mjesta nestanka – Pogledajte gdje su je sa dronom pronašli