in

Džoni Dep prenos suđenja

Juče je u Virdžiniji počelo “suđenje godine” – Džoni Dep tužio je bivšu suprugu Amber Herd zbog članka u kojem tvrdi da je trpela zlostavljanje

Izvor: YouTube/Movieclips/MONDO, Stefan Stojanović

Američki glumac Džoni Dep suočio se sa emotivnim i poslovnim krahom kada ga je bivša supruga Amber Herd optužila za zlostavljanje.

Glumica je izašla u javnost s modricama na licu, a potom i izjavama i otvorenim pismima “Vašington postu” u kojima je okrivila Džonija za nasilje u braku.

Autopijac.com

Glumac je demantovao navode da je zlostavljao bivšu ženu i ponudio dokaze da je on taj koji je trpeo nasilje u bračnoj zajednici, ali je na sudu u Engleskoj, kada je tužio tabloid “Sun” zbog natpisa da je “tukao ženu” izgubio slučaj, izgubio je i brojne, unosne poslove, među kojima je i uloga Džeka Speroua u “Piratima sa Kariba”.

Dep je sada na sudu u Americi, gde za članak u pomenutom listu traži odštetu 50 miliona dolara. Na sudu u Virdžiniji, gde su juče odabrani članovi porote, trebalo bi da se pojave i Elon Mask i Džejms Frenko, ali i Depov prijatelj i glumac Pol Betani koji je upoznat u dešavanja u braku.

Američki mediji sada prenose da će gledaocima širom sveta, uskoro biti dostupan prenos suđenja uživo.

Na YouTube kanalu američke TV mreže “Law & Crime Network” već vlada veliko interesovanje za prenos, a fanovi pišu “da će ovog puta Amber izgubiti”.

Report

Šta misliš o ovome?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Written by sandzaklive

Islamska zajednice pružila podršku rasvjetljavaju istine o smrti muftije Zukorlića

Pukla je guma, želimo da verujemo da udes nema veze sa trovanjem Zukorlića i udesom Ljajića